Петното влиза в парламента за изслушване

Нели Чолашка 25 март 2014 в 08:24 4052 12

Петното на среща с Пламен Орешарски в МС.

Бисер Миланов, известен като Петното, е поканен днес в анкетна комисия на парламента, за да разкаже за евентуалните си срещи с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Въпросната анкетна комисия беше зададена, за да проучи "фактите и обстоятелствата" около внезапното оттегляне на Христо Бисеров като зам.-председател на ДПС и като депутат.

По настояване на ДПС обаче на тази комисия беше възложено и да провери и твърденията за кореспонденция и среща между председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и Петното. 

Бисер Миланов, по прякор Петното, е представител на гражданското движение „Свобода" и стана особено известен, след като беше на среща с премиера Пламен Орешарски в Министерския съвет и направи официално изявление след това.

Името му нашумя и заради провокации по време на антиправителствените протести, заради което главният прокурор Сотир Цацаров нареди да го задържат.

Софийският районен съд (СРС) отмени задържането под стража на Петното и му наложи най-леката мярка за неотклонение - „подписка”. Веднага след това обаче му беше повдигнато друго обвинение и той отново влезе в затвора и ще пристигне в парламента с белезници.

45-годишният Миланов е от Русе и има 7 присъди, част от тях ефективни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!