Градският съд върна Петното в ареста

Последна промяна на 25 март 2014 в 15:03 1501 1

Бисер Миланов-Петното остава окончателно в ареста, реши Софийският градски съд (СГС). Преди дни лидерът на движение „Свобода” беше пуснат с най-леката мярка – „подписка” от Софийският районен съд.

Магистратите от СГС не се съгласиха мотивите на колегите си, че Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите му е са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, аргументира се градският съд.

Втората инстанция се съгласява с прокуратурата, която посочва, че няма нови обстоятелства, заради които Миланов да бъде освободен. Доводът, че трябва да се грижи за децата си не може да е обстоятелство, което да промени мярката за неотклонение. Софийският градски съд не счете и че Миланов е престоял дълго време в ареста.

Той е обвинен за заплаха за убийство, отправена към Боряна Георгиева на 6 юли миналата година в палатковия лагер между Народното събрание и Софийския университет "Св. Климент Охридски".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.03 2014 в 15:24

Не е казал каквото са искали от него комундетата и веднага се потвърждава мярката за неотклонение. Да гласуваме масово и да провалим очакванията на разчитащите на твърди ядра традиционни партии и на новите месии - купувачи на гласове.