Атанасова: Ако Манолова е чела Маркес, ще знае, че аргументите надделяват

OFFNews Последна промяна на 16 май 2014 в 13:30 4151 11

Десислава Атанасова и Мая Манолова.

Ако г-жа Манолова някога е чела Маркес, ще знае, че може би накрая винаги този, който има повече аргументи и разум, надделява, обяви бившият здравен министър и депутат от ГЕРБ Десислава Атансова.

Тя отправи репликата си към зам.-председателя на Народното събрание и депутат от Коалиция за България Мая Манолова, след като ГЕРБ внесе в деловодството на Народното събрание поредния вот на недоверие към правителството, този път на тема енергетика. Той ще се обсъжда и гласува следващата седмица.

"Ръководството на Народното събрание е показало, че не само гази правилника за работа на Народното събрание, но и Конституцията. Улеснили сме го, като сме внесли допълнително искане за извънредно заседание", обясни "тежката артилерия" (Атанасова сама се нарича така-бел.ред.) на ГЕРБ.

Тя се надява, че трезвата мисъл у Народното събрание ще надделее и ще спрат предизборните манипулации и трикове и българското общество ще чуе дебатите в сектор „Енергетика”.

И въпреки че някои сравниха състоянието на предизборната кампания с холера (отново препратка към Маркес - "Любов по време на холера"), аз мисля, че вече една година се опитваме да се излекуваме от това, което всеки ден ни причинява управлението на това правителство, коментира още Атанасова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.05 2014 в 22:39

"Тежката артилерия" ме разсмя - тя,виждате ли четяла Маркес.Как пък не,отвсякъде крещи посредствеността й.

17.05 2014 в 12:11

В данъчни измами е уличен съпругът на депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова – Красимир. Дирекцията на НАП във Варна е издала акт за 85 211 лв. на консорциума „Белица – 12 ДЗЗД“, в който влизат депутатската фирма „Декра строй“ ЕООД и „Пътностроймонтаж“ ООД, пише BPost.bg. На обединението, което печели почти всички големи поръчки в Община Тутракан“, са определени допълнителни данъчни задължения ДДС в резултат на непризнат данъчен кредит в размер на 79 444, 63 лв. главница и лихви 5 767, 33 лв.

На 18 април миналата година, дирекция „Контрол“ в НАП – Варна започва ревизия на „Белица -12 ДЗЗД“. Резултатите от проверката са обобщени в ревизионен доклад от 2 юли 2013 г. и направено предложение за установяване на данъчни задължения на сдружението. С него се констатират задължения за 2012 г. в резултат на непризнато право на данъчен кредит по доставки на търговските дружества „Пътностроймонтаж” ООД и „Декра строй” ЕООД към „Белица – 12 ДЗЗД”. Данъчните установяват, че извършените строително – ремонтни работи, за които са издадени общо 3 фактури, представляват вноска на съдружниците в изпълнение на договор за съвместна дейност. По същество те не представляват прехвърляне на собственост на стока или извършване на услуга. Констатирано е, че липсва данъчно събитие.

Съпругът на Десислава Атанасова оспорва акта на данъчните пред Варненския административен съд. Магистратите обаче отхвърлят жалбата.

В края на януари 2013 г. депутатската фирма „печели“ обществена поръчка на Община Тутракан за 1 183 986 лв. с ДДС. Крупната сума е за ремонт на улиците, тротоарите и за рехабилитация на зелените площи в града.Докато ГЕРБ беше на власт, Красимир Атанасов “спечели” няколко милиона лева от общински и държавни институции, пише още bpost.bg

17.05 2014 в 00:23

"В данъчни измами е уличен съпругът на депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова - Красимир" виж. в bpost.bg

16.05 2014 в 16:23

Това вече е сериозна новина! В ГЕРБ четат! Един е прочел "Винету", сега още един е прочел нещо от Маркес. Явно са се събрали все интелигентни хора. Дано един ден да доживеем някой, който е прочел по нещо от Платон, Хобс, Мил, Достоевски и Торо.

16.05 2014 в 16:22

Това вече е сериозна новина! В ГЕРБ четат! Един е прочел "Винету", сега още един е прочел нещо от Маркес. Явно са се събрали все интелигентни хора. Дано един ден да доживеем някой, който е прочел по нещо от Платон, Хобс, Мил, Достоевски и Торо.

16.05 2014 в 15:47

Не е трудно да се досети човек от къде е "изтекла" информацията, но въобще пък няма да бъде чудно как Гърбавите задават малоумни въпроси, и червените дренки тържествуват.

p.p. ГРОБ, го играе местният Мунчо.

16.05 2014 в 14:04

Десито е в малка грешка - Маркес не е автор на "Винету"

16.05 2014 в 13:55

Боже, боже, каква наглост и злоба има в тази жена Атанасова.Попитайте жителите на Русе и част от Велико Търново и ще разберете що за наглец е.Чудя се, що за човек трябва да си , за да се изтъпаниш на трибуната на НС и гнусно да лъжеш,"забравяйки" какво си вършил до вчера.Показателно е за тази жена ,че е с болно его, че няма капка лично достойнство/ ега ти юристката-тежката артилерия в републиката/, влечуго.

16.05 2014 в 13:49

Тея двете като ги видя - винаги се чудя на мъжете им....... Как им става - не знам....