Атанасова: Ако Манолова е чела Маркес, ще знае, че аргументите надделяват

OFFNews 16 май 2014 в 13:30 4898 10

Десислава Атанасова и Мая Манолова.

Ако г-жа Манолова някога е чела Маркес, ще знае, че може би накрая винаги този, който има повече аргументи и разум, надделява, обяви бившият здравен министър и депутат от ГЕРБ Десислава Атансова.

Тя отправи репликата си към зам.-председателя на Народното събрание и депутат от Коалиция за България Мая Манолова, след като ГЕРБ внесе в деловодството на Народното събрание поредния вот на недоверие към правителството, този път на тема енергетика. Той ще се обсъжда и гласува следващата седмица.

"Ръководството на Народното събрание е показало, че не само гази правилника за работа на Народното събрание, но и Конституцията. Улеснили сме го, като сме внесли допълнително искане за извънредно заседание", обясни "тежката артилерия" (Атанасова сама се нарича така-бел.ред.) на ГЕРБ.

Тя се надява, че трезвата мисъл у Народното събрание ще надделее и ще спрат предизборните манипулации и трикове и българското общество ще чуе дебатите в сектор „Енергетика”.

И въпреки че някои сравниха състоянието на предизборната кампания с холера (отново препратка към Маркес - "Любов по време на холера"), аз мисля, че вече една година се опитваме да се излекуваме от това, което всеки ден ни причинява управлението на това правителство, коментира още Атанасова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!