Анонимните сринаха за 2 часа сайта на правителството

Владимир Йончев Последна промяна на 18 септември 2013 в 22:03 8838 9

Анонимните сринаха официалния сайт на правителството government.bg, а акцията им е протест срещу намерението на кабинета да се продава земя на чужденци.

Сайтът е бил недостъпен днес между 11,20 и 13,15 часа. След това Анонимните сами за прекратили атаката си, за да се разберем, че не са терористи, а само искат да обърнат внимание върху гражданската си позиция.

Към този час сайтът все още се зарежда с проблеми. При изписване на адреса без "www." се изписва, че такава страница липсва.

Анонимните разпространиха и съобщение за целта на действията им.

Здравей, народе на България,

Ние сме Анонимните.

Днес ние решихме да свалим сайта на правителството, защото смятаме, че законът за продажба на българска земя на чужденци е в ущърб на народа и родината ни. И ние като българи споделяме мнението на сънародниците си, че земята, която прадедите ни са бранили с кръвта си, земята на родината ни, НЕ СЕ ПРОДАВА! Ние винаги сме били и винаги ще бъдем на страната на народа си! Абсолютно подкрепяме всеки протест и инициатива, която цели отмяната на този анти-български закон, който ще влезе в сила от 01.01.2014г.

Това е извадка от новата унгарска конституция, за която смятаме, че трябва да бъде добавена дословно и в българската конституция:

“Всички природни ресурси, особено земеделската земя, горите и питейната вода, както и биологичното разнообразие – по-специално местни растителни и животински видове и културни активи са част от общото наследство на нацията и дълг на държавата и на всеки човек е да го защитава, поддържа и запазва за бъдещите поколения.”

Ние сме Анонимните!

Ние сме легион!

Ние не забравяме!

Ние не прощаваме!

Очаквайте ни!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!