Ананиев: Със сигурност има напрегнати политици след убийството на Нотариуса

OFFNews 08 февруари 2024 в 08:37 1697 0

Настимир Ананиев

Снимка БГНЕС/архив

Със сигурност има политици, които са напрегнати след убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, заяви депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев по БНТ. 

Има много въпроси, които чакат отговор, след като имаме информация за клуб, в който са ходили магистрати, но не знаем какво са вършили в него, не знаем ходили ли са политици. Всеки, който може да даде някаква информация по случая, трябва да бъде изслушан, каза още Ананиев. 

Той изрази надежда, че колегата му Атанас Атанасов ще предостави на комисията списъка с имена на членове на клуба на Нотариуса, след като съпредседателят на ПП-ДБ обяви вчера, че разполага със списък на хората с карти за частния клуб на Божанов. 

Това, което ме притеснява е кой не е вътре в него. Кой е изваден от списъка. Аз не вярвам Атанасов да е седял на входа и да е записвал кой е влизал. Той е получил по някакъв начин списък, който трябва да бъде използван, каза още депутатът от ПП–ДБ.

Няма договорки с ГЕРБ, външно министерство трябваше да си дойде в ПП-ДБ след ротацията. Нашето решение беше, че вицепремиерът трябва да оглави този ресор, това е огледалната пълна ротация. Николай Денков обикаля много международни форуми и представлява България и би било редно да се случи", каза още Ананиев. 

Според него не е решение външно министерство да бъде оглавено от трети човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика