Жестокост: Мъж удари коте в бетонен под, събират спешно пари за операция (18 )

OFFNews 18 март 2019 в 09:03 7964 3

Снимка Facebook

Акт на жестокост към животно възмути стотици хора в социалните мрежи, след като потребител разказа как мъж е ударил с всичка сила коте в бетонен под.

ВНИМАНИЕ: Публикуваме линк към видеото по-долу. В него има смущаващи кадри на насилие, неподходящи за деца под 18 години и за хора с чувствителна психика.

Случката се разиграва в Радомир и е споделена във фейсбук групи на жители на Радомир и Перник.

Авторът на поста Мариана Андреева пише:

"Група, знам, че гледката не е приятна, но искам да ви покажа едни олигофрени какво причиниха на беззащитното ни коте. Тя беше бременна и Иво Гонзо я настъпи и я хвърли по най жестокия начин защото искала да го ухапе в присъствието на Татяна Василева и Radoslav Dimitrov и някой си Марио, който ни извади пистолет, защото сме отишли да се разправяме. На вас оставям да кажете прави ли сме. Моля, ако някой знае можем ли да предприемем законови мерки, да каже. Котката е в болница в София и не се знае дали ще оживее."

В кутия в денонощен магазин в Радомир се събират дарения за операцията на котето, която ще струва 450 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4006

3

Данаил Лазаров

21.03 2019 в 01:48

Вече съм уведомил Върховна Касационна прокуратура на Република България за извършеното деяние по чл. 325б, ал. 2, т. 3 от НК, както и за последващото твърдяно от свидетелите деяние по смисъла на чл. 339, ал. 1 от НК от двете лица от град Радомир, с оглед случая да бъде разследван щателно и на виновните лица да им бъдат повдигнати обвинения и същите да получат осъдителни присъди за изключително грозните деяния, които са извършили!

4000

1

Aliera

18.03 2019 в 18:31

До редактора/администратора на сайта:

Моля, публикувайте банкова сметка за даренията, които хората събират!
Само така новината би допринесла за реална помощл

Благодаря!