Водата в Герман спира за ремонт

OFFNews Последна промяна на 19 ноември 2020 в 05:03 895 0

Водата в село Герман временно ще бъде спряна днес, 19 ноември, за ремонт, предупреждава "Софийска вода".

Това ще се случи от 9 до 16:30 на ул. „Боне Хаджибонев“ между ул. „Незабравка“ и ул. „Градина“. Причината е подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Боне Хаджибонев".

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците "Боне Хаджибонев" и "Незабравка".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от "Софийска вода". Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови