В болница "Щерев" вече имат киоск за безплатно зареждане на смарт устройства

OFFNews 15 януари 2016 в 16:09 3243 2

Посетителите на Медицински комплекс "Д-р Щерев" вече също могат да зареждат безплатно своите смартфони, таблети и лаптопи на киоск, произведен в България от днес. Първите два бяха инсталирани в Токуда през октомври 2015 г.  

Киоските разполагат с възможности за зареждане на до 8 смарт устройства едновременно – два iPhone кабела, два за други устройства, два контакта за посетителите, които си носят зарядно и по два USB-порта от двете страни.

Зареждащият панел е разположен в централното фоайе на комплекса. Оттам преминават повечето от пациентите, посетителите и гостите на болницата, и е най-полезно за всички, които искат да имат непрекъсната връзка с роднините и близките си, смятат служителите на Медицински комплекс «Д-р Щерев».

Киоските са високи 2 м, широчината им е 80 см, а дебелината - 20 см и имат вграден Wi-Fi. Конструкцията е метална с два лицеви панела от акрил с вътрешно LED осветление, от двете им страни са разположени удобни поставки за телефоните.

„Нашата цел е да монтираме тези устройства навсякъде където има много хора, които държат винаги да са онлайн”, каза Венета Димитрова, изпълнителен директор на рекламна агенция Аркон Нет ООД, инициатор на идеята за производството на зареждащите киоски. Тя добави, че водещо е желанието услугата да е напълно безплатна за потребителите, а разходите по експлоатацията ще се покриват от предоставянето под наем на рекламните им площи на потенциални рекламодатели.

Аркон Нет поема задължението по монтирането и обслужването на киоските. Те са достъпни и удобни, и могат да се разположат в закрити помещения, в които има електрическо захранване. "Искаме да осигурим тази безплатна услуга за хората навсякъде - в търговския център, на летището, във фитнеса, кафенето, без да се притесняват, че предварително трябва да са заредили мобилните си устройства", обяснява Венета Димитрова от Аркон Нет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!