Тити Папазов: Лично ще доведа Цветан Василев

OFFNews 10 септември 2014 в 08:36 17102 9

Ако главният прокурор Сотир Цацаров махне червената бюлетина, аз ви гарантирам, че до 24 часа мога да се ангажирам да доведа г-н Цветан Василев.

Това каза в ефира на Нова тв Тити Папазов. Той призова главният прокурор да свали искането за арест срещу Василев.
„Той иска да се върне, да изчисти името си и да оздрави банката“, каза Папазов. Той се обърна и към управителя на БНБ Иван Искров с думите: „Много ви моля, не пречете“.

Папазов заяви още, че Цветан Василев никога не е имал намерение да избяга и да се укрие и че неправомерно е поставян наравно с пристъпници.

През сълзи той се обърна към банкера от ефира на телевизията: „Благодаря ви за всичко, което сте направили за мен. България има нужда да седнете зад бюрото си. Категорично мога да заявя, че нито един лев не е взел със себе си. Всичките му пари са в банката. Нито една от фирмите, на които той е главен акционер, не са си изтеглили парите, което е доказателство че не е искал да бяга“, обясни Папазов.

"Никога не е бил в ЮАР, никога не е искал да бяга и не е взел нито един лев със себе си", категоричен бе той.

Той каза още, че има инвеститори, които вярват на Цветан Василев и са готови да поемат банката и да я оздравят. 

„Днес официално в БНБ, в Министерски съвет при премиера и при финансовия министър ще постъпи реално предложение за оздравяване на банката от консорциум. Василев има огромно желание да се върне у нас и да изчисти името си. Той има една единствена цел - да спаси банката, да спаси своите служители, които бяха некоректно обвинени и с успеха на банката да върне доверието към себе си”, допълни Папазов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!