Quantcast

Тити Папазов: Лично ще доведа Цветан Василев

OFFNews Последна промяна на 10 септември 2014 в 08:36 16117 9

Ако главният прокурор Сотир Цацаров махне червената бюлетина, аз ви гарантирам, че до 24 часа мога да се ангажирам да доведа г-н Цветан Василев.

Това каза в ефира на Нова тв Тити Папазов. Той призова главният прокурор да свали искането за арест срещу Василев.
„Той иска да се върне, да изчисти името си и да оздрави банката“, каза Папазов. Той се обърна и към управителя на БНБ Иван Искров с думите: „Много ви моля, не пречете“.

Папазов заяви още, че Цветан Василев никога не е имал намерение да избяга и да се укрие и че неправомерно е поставян наравно с пристъпници.

През сълзи той се обърна към банкера от ефира на телевизията: „Благодаря ви за всичко, което сте направили за мен. България има нужда да седнете зад бюрото си. Категорично мога да заявя, че нито един лев не е взел със себе си. Всичките му пари са в банката. Нито една от фирмите, на които той е главен акционер, не са си изтеглили парите, което е доказателство че не е искал да бяга“, обясни Папазов.

"Никога не е бил в ЮАР, никога не е искал да бяга и не е взел нито един лев със себе си", категоричен бе той.

Той каза още, че има инвеститори, които вярват на Цветан Василев и са готови да поемат банката и да я оздравят. 

„Днес официално в БНБ, в Министерски съвет при премиера и при финансовия министър ще постъпи реално предложение за оздравяване на банката от консорциум. Василев има огромно желание да се върне у нас и да изчисти името си. Той има една единствена цел - да спаси банката, да спаси своите служители, които бяха некоректно обвинени и с успеха на банката да върне доверието към себе си”, допълни Папазов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.09 2014 в 19:57

Интересна държава сме. Треньор ще ни води за ръчичка банкер обратно вкъщи.

10.09 2014 в 14:05

Айдаа, Папазян направо адвокат на мустака го заигра.... Сметаай !

10.09 2014 в 13:40

Престъпникът Цветан Василев, който финансираше задкулисното управление на безродната шайка БСП/ДПС/Атака, медийните бухалки на Пеевски, манипулиращи обществото, който създаде политическия Франкенщайн Бареков с цел да узаконява престъпленията му, и който ограби българското общество с 3.5 милиарда лева трябва да бъде съден и да получи най-тежкото наказане, предвидено в България.

10.09 2014 в 11:28

Глей кво нещо е животът...... Само преди 3 месеца докато се споменеше името на Караибрахима - 1000 трола се втурваха да пеят псалми колко е добър банкер и колко му е хубава банката......
Сега същите тези тролове плюят ли, плюят.....

10.09 2014 в 11:10

Вижте кво мили деца не знам кой на кого колко дълбоки и защо, но мисля че вече трябва да ви е станало ясно че на Василев му скроиха бая дълбока шапка. Те тва е сега истинска кординирана атака на властта срещу някой - баш баш конспирацийка.

10.09 2014 в 10:36

Очаквам Христо Стоичков да се изкаже относно кризата в Украйна и какво да правим.

10.09 2014 в 10:16

От къде изпълзя пак този глист и като какъв е компетентен да говори за банки?

10.09 2014 в 10:00

Хе, хе, БГПремиер-протестър се моли, пък Главпрокурор в сговор с протестъри инициира “доброжелание”, уха а а а а... Та навиха и Тити Папазов да се включи.
БНБ е права да не се доверява на Главпрокурора. Хитряшкия сговор на Главпрокурора с известни и неизвестни будят опасения в БНБ, така и у всички.
ХРОНОЛОГИЯТА:
1) В основата на сагата “КТБ” стоят Протестърите. Т.е. след като не успяха с тъпани и вувузели "разходки по жълти павета», окупация Парламент, вериги 2 пъти на Соф.университет, Цона, Иветка и всякаква паплач, НАКРАЯ НАЕХА консултанти - дадоха им «тЪпингПойнт-акъл» в една единствена точка - ФИНАНСОВ СРИВ... къде и как: ... умуваха, изчисляваха, и ЕВРИКА! – измислиха: банкова паника, първо КТБ, а после ПИБ..... Схемата включва БАНКОВА ВАКАНЦИЯ И ФИНансов колапс на БГ, и идват БГСпасителите, лигите им течаха за власт
2) на 25 февр14 Протестъри (Телевизия, камери, журналя) внасят Сигнал в Главпрокуратура с/у КТБ (Сигналът подписан от Хр.Иванов, със спрени адвокатски права, сега награден за служебен правосъден). ПОДОЗРЕНИЯ – Има сговор м/у Главпрокурор и протестъри (в случая с Хр. Иванов)!
3) М. Март14 Главпрокурор започва разследване с/у Банков надзор БНБ. Управсъвета на БНБ почва да се озърта! – “нещо става, май, ама!?!?!?”
4) М. май Главпрокурор повдига обвинения с/у Подуправителя/Банков надзор БНБ. Главпрокурора ХИЧ АБЕР си НЯМА от Банков надзор, но ... по нечие поръчение “блокира” БНБ. (Ако Главпрокурора разбира от Банков надзор, защо не повдигне обвинение с/у Уникредит за периодичното предоговаряне на задължения на Иво Прокопиев към Уникредит в полза на Прокопиев – това престъпление ли е?!??)
5) На 13 юни по Нареждане на Главпрокурора е проведена ювелирна акция в сградата на КТБ (Телевизия, МВРПикчърс, 3патрулки, 1бус, 10-на полицая с маски с х2 пищака) и хората ИЗТРЕЩЯХА – банкова ПАНИКА в КТБ.
В резултат на престъпно организираната от Главпрокурора 13юни банкова ПАНИКА “КТБ” 13-20 юни от КТБ са изтеглени главно електронно 1.3млрд ЛИКВИДЕН ресурс (отишли 860млн Булбанк, 250млн Пощенска, Париба, Алфа, т.н. все НЕбългарски банки), По доклад/квестори в КТБ са останали още 500 млн бързоликвид активи, които сега се харчат за квестори, служители, одитори т.н.
ОБЩО ДУПКАТА в КТБ в резултат на престъпното организиране 13юни БАНКОВА ПАНИКА от Главпрокурора е приблизит 2 МИЛИАРДА лв.
Кой ще върне този ресурс в КТБ за да заработи, как се връща огромен ресурс в БАНКА в условия на конкуренция, това питаме, ЧАКАМЕ ОТГОВОР!!!!!!
НЕ ни ТРЯБВАТ ЛАКЪРДИЙКИ на Главпрокурор и на разни конкурентни хитряги, водени от лакомия за тяхна печалба (банки и други), лакърдийки на Главпрокурора “що е това банкова дейност”, “що е това банков надзор”, “кражби в чували и т.н.
ХИТРЯГАта Главпрокурор се опитва с лакърдийки да се измъкне от отговорност за организираната на 13юни банкова ПАНИКА, и за щетата от 1.3 млрд на КТБ
ЗА ТАЗИ ЩЕТА ще осъдят държавата БГ по закона, и в Страсбург, и БГ ще плати
Главпрокурора в момента играе сценарий – СПАСЯВА се от отговорност!
Затова БНБ е абсолютно права да НЕ се ДОВЕРЯВА на Главпрокурора!

10.09 2014 в 09:41

Извинявам се, ако нещо не съм разбрал, амо с какво Тити Папазов е компетентен да се изказва по политически и финансови въпрос? Той не беше ли някакъв спортист. В качеството му на какво го канят по телевизиите?