Специални онлайн излъчвания на хитовия моноспектакъл ''Преподавай трудно''

Предоставената възможност е част от инициатива „За важните неща“ на Клет България, насочена към техните клиенти

OFFNews 23 февруари 2022 в 14:38 955 0

На 25, 26 и 27 февруари, специално за клиентите на издателство Клет България, ще бъде излъчен онлайн популярният моноспектакъл „Преподавай трудно“. В него актрисата Яна Огнянова разсмива зрителите, превъплъщавайки се в над 10 различни персонажа. Подаръкът за ценителите на театралното изкуство е от издателство Клет България, в рамките на инициативата им „За важните неща“. Тя обръща внимание на актуални теми, които не са написани в учебниците, но вълнуват всички ни в ежедневието. Желаещите да проследят представлението трябва да се регистрират тук.

Сред ролите, в които ще видим талантливата актриса са тези на учителка по английски, на коренно различни родители, сред които амбициозни, безотговорни и на няколко ученика. Постановката, с режисьор Здрава Каменова, е изпълнена със забавни ситуации, неочаквани обрати и добро настроение. Излъчванията ще бъдат на 25.02 от 19:30 ч., 26.02 от 16:00 ч. и от 19:30 ч., и на 27.02 от 16:00 ч.

Предоставената възможност за онлайн моноспектакъл „Преподавай трудно“ е част от модул „Усмихни се“, на кампания „За важните неща“, насочена към клиенти и партньори на издателство Клет България. Модулът се фокусира върху забавлението и дава възможност на всички учители, родители и ученици да се откъснат от ежедневния стрес и динамика, като се позабавляват.

Яна Огнянова е актриса с множество роли в театъра и киното. Играе в редица представления, сред които „Жената е странно животно“, „Комедийно отплесване“ и много други. Участвала е в много емблематични български сериали и филми. Също така е известна с озвучаването на множество продукции.

В рамките на инициатива „За важните неща“ предстоят още онлайн събития, които да ни помогнат да се отърсим от стреса в ежедневието.

Пълната програма на инициативата може да откриете тук.

За издателство Клет България:

Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.
Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес асоциация, Германо-българската индустриално-търговска камара и на Асоциация Българска книга.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови