Speedy CEE Economy – достъпна услуга за пратки с наложен платеж

С новата услуга на 'Спиди' са възможни пратки до страните от Централна и Източна Европа

OFFNews 07 октомври 2020 в 14:57 2939 0

В отговор на повишения интерес към международните доставки, куриерската компания "Спиди" АД въведе от 5.10.2020 г. за своите клиенти нова услуга – Speedy CEE Economy. По този начин към Румъния и Гърция като дестинации за пратки с "Наложен платеж" компанията добавя и страните от Източна и Централна Европа - Унгария, Хърватска, Словения, Словакия, Чехия и Полша.

Новата услуга на "Спиди" е разработена в подкрепа на онлайн магазините и затова компанията предлага изключително добри условия, в унисон с последователната ѝ политика за прозрачни и изгодни за клиентите цени.

Наред с разширяване на географския обхват към централно- и източноевропейските страни, клиентите на "Спиди" с пратки до Румъния ще могат да се възползват от специална промоция, валидна до края на годината. Отново от 5.10.2020 г., пратките до Румъния с тегло до 3 кг ще са с 20% отстъпка на цени от 6,50 лв. с включена такса гориво и ДДС за първия килограм.

Със Speedy CEE Economy е възможна доставка на пратки до 3 кг с опция за "Наложен платеж" от България до Източна и Централна Европа. Цената до 1 кг е само 11,50 лв. с включено ДДС, а за всеки следващ килограм до третия е 1,20 лв./кг с включено ДДС.

С цел да подпомогне конкурентоспособността на всички електронни търговци, куриерската компания намалява и цената на комисионна за „Наложен платеж“ за всички пратки до Румъния, като тя ще бъде вече 1,8% от стойността на наложения платеж, но не по малко от 1,80 лв. с включено ДДС на пратка.

Новата услуга на „Спиди“ е пореден израз на мисията на компанията да подпомага успеха на своите клиенти с доставката на всяка пратка и е важна стъпка към превръщането й в регионален лидер в куриерския бизнес на Балканите.

За „Спиди“:

"Спиди" АД е лидер на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от над 25,5%. Компанията е основана през 1998 г. и от създаването си до сега се развива до корпоративна структура с над 1400 души персонал и над 1000 транспортни средства. Логистичната мрежа покрива 100% от територията на страната с над 450 офиса и автоматични пощенски станции, а благодарение на партньорството с DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа, компанията доставя пратки и до всяка точка на света.

Компанията непрестанно инвестира в иновации, качество и развитие на нови продукти и услуги за оптимизиране на бизнеса на клиентите и с отговорна грижа за хората, ресурсите и околната среда.
"Спиди" е първата българска куриерска компания, внедрила система за управление на качеството и сертифицирана за това, като ежегодно преминава успешно ресертификационен одит по ISO 9001:2015.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews