Ремонт от утре променя движението в част от Лозенец, при друг слагат павета по ул. Дунав

OFFNews 17 март 2019 в 07:17 2561 0

Ремонт по столичната ул. "Филип Кутев" предвещава тапа до 15 юни в район "Лозенец". 

От утре се забранява влизането на коли по тази улица в участъка от бул. "Черни връх" до ул. "Атанас Дуков", съобщи Столична община. 

Ще се осигурява преминаването на моторни превозни средства, обслужващи пожарната, международното висше бизнес училище и болницата.

Промяната в организацията на движение се налага във връзка със ремонтни дейности по ул. „Филип Кутев” в участъка от бул. „Черни връх“ до ул. „Сребърна“. 

До края на месеца пък се променя маршрутът на автобусна линия № 67 в посока бул. „Джеймс Баучър“ - от ул. „Стоян Михайловски“ продължава по източното пътно платно на пл. „Велчова завера“, обратен завой на кръстовище бул. „Джеймс Баучър“ – ул. „Свети Наум“, по западното пътно платно на пл. „Велчова завера“, ул. „Стоян Михайловски“ и по маршрута си до кв. „Симеоново“.

Пак от утре временно се затварят за движение участъци от ул. „11 –ти август“ и „Дунав“ до 18 април. 

Забраняват престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства по ул. „11 -ти август“ в участъка от ул. „Московска“ до пл. Св. Ал. Невски“ и по ул. Дунав“ в участъка от ул. „Московска“ до пл. „Св. Александър Невски“.

В участъка на ул. „11 Август“ предстои ремонт на паважната настилка, а по ул. „Дунав“ ще бъде премахната асфалтовата настилка и ще бъде подреден паваж. И по двете улици ще бъде изградено осветление. Обектът е част от проекта за „Изграждане, възстановяване и обновяване на публични пространства в централната градска част на София- Зона 4“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови