Починал пациент оставен на стол с часове пред варненско ДКЦ

OFFNews 10 декември 2020 в 13:40 7562 4

Снимка Нова Варна

Мъж почина пред варненска поликлиника, а тялото му престоя часове пред стълбите на лечебното заведение, покрито с чаршаф.

За случая съобщи Нова Варна след сигнал от читател. Пациентът е бил оставен на стол пред централния вход на ДКЦ 4 в града повече от час.

Екип на медията е отишъл на място, за да провери достоверността на сигнала и трупът все още е бил пред болницата. От 4-то ДКЦ обяснили, че мъжът е дошъл с направление от личния си лекар за преглед при уролог. На регистратурата му обяснили, че няма такъв специалист и той излязъл.

Междувременно други пациенти предупредили, че състоянието на човека се влошава, след което той починал.

От поликлиниката са звънили на 112 и на Социални грижи. Според Нова Варна при пристигането екипът е казал, че не се занимава с починали.

Снимка: Фейсбук

Авторът на кадрите разказа и пред Нова телевизия какво е видял. Константин Парчев е бил на преглед при личния си лекар и забелязал човек в "недобро състояние" да седи на стол пред поликлиниката. По думите му очевидно е имал нужда от помощ. Мястото е било изключително натоварено като поток и явно е нямало свободна стая. По-късно Парчев е минал още веднъж и видял, че мъжът е покрит с чаршаф. Върнал се е на мястото и трети път. Според него трупът е престоял пред ДКЦ-то около два часа.

От ДКЦ 4 отказват коментар, но по-рано днес, по време на брифинга, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов съобщи, че е запознат със случая, назначена е проверка и ще има санкционирани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9000

3

vivianmum17

22.02 2022 в 01:23

Специален в болницата умре. ДКЦ-4 Грозно ужасно трудно е.
Ужасно трудно е. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАНЕТО!!!!


НАПРАВЕНИ ПРОСТОТИЯТА ДА ПОКАЖИ МИ В СВОЯ
БОКЛУК ДА ПОРНО САЙТ ТЪПА И ИДИОТИ. МИТКОВА БОКЛУК.
ИРОС АНТОНИЯ ДИМЧЕВА ДИМИТРОВА. МИТКОВА ТЯ КУРВИ.„
ОЩЕ ПОКАЗВА СЕ УЖАСНИ. http://cfake.com/picture/Eros-Antonia/1

1000

2

vivianmum14

22.02 2022 в 01:09

Миткова и Христобг тия курви и голи порно сайта тъпанари и идиоти. нямат две децата близнаци грозни. И Аз не знам. аз не знам. не знам. Внимавайте!!!!! в тоя Миткова подигравка да обижда. не харесвало. www.cfake.com/eros-antonia-1 Боклук да тия курви теб явно кучки..

1000

1

vivianmum14

22.02 2022 в 01:02

ДКЦ-4 БОЛНИЦАТА МЪЖ УМРЯЛ ДА ПОЧИВАЙ В МИР ПОЧИНАЛИ ЧЕ СЪСТОЯТЕЛНО. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ. БОГ ДА ГО ПРОСТО МИ. ПОМИСЛЕНИ ТАКОВА НЯМА. В СВЯТ ДА ЗНАЕШ ЧЕ ПРАВИ НАЙ-ЛОЩОТО ПРОСТО МИ. ЖАЛКО ЗА СЪЖАЛЯВА В СВЯТ. ВСИЧКИ НЕ СМЕЕШНО. ТАКА Е ПРОСТЕНО. ВИДЯХ ДА ЗНАМ. ЧЕ ПРАВИ ТАМ БОЛНИЦАТА СЪСТОЯТЕЛНО УЖАСНО ТРУДНО Е. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАНЕТО! НЕ МЕ ИНТЕРЕСНО. Й ВСИЧКИТЕ КОЙТО С ОТ ЛЕКАРЯТ В БОЛНИЦИТЕ! МЪЛЧАНИЕТО! Директорът на Д-Р Соня Цекова. Проверен всяка няма невъзможно. д-р Миткова тя е курва и тъпанари и идиоти педерасти.Да!

 
X

Да помогнем на украинските деца!