Пета поредна SUPERлятна IT Академия от 26 август до 2 септември

OFFNews 20 май 2016 в 17:28 1682 0

SUPERлятна академия „Аз мога - тук и сега“ е образователна инициатива, имаща за цел създаване на атмосфера, в която талантливи ученици и учители от средното образование могат да се развиват и усъвършенстват в областите: разработката на софтуер; уеб и графичен дизайн; бизнес развитие и управление на проекти; маркетинг; креативно мислене и нови дигитални технологии.

За целта академията предлага съвременeн модел за обучение, включващ следните ключови елементи: работа в екип, ситуационно обучение (в основата му е проектно-базираното обучение /Project Based Learning – PjBL/) и интердисциплинарност.

Неотменна част от модела на обучение е екипната работа и самооценката на изпълняваните проекти. Комуникацията лектор-курсисти в тази форма на обучение е значително по-свободна.

Лектори в академията са най-изявените специалисти в различните сегменти на ИТ и рекламния бизнес, водещи дизайнери и популярни лица от визуалните изкуства.

"Аз мога тук и сега" съчетава най-доброто от академичните среди и частния бизнес сектор, с цел да се създаде най-прогресивната и съвременна среда за обучение.

Крайната цел на академията е да подготви мотивирани професионалисти, които след това да навлязат в реалния работен процес.

Срокът за регистрация е до 23:59 ч. на 30-ти юни, а местата тази година са ограничени – само 100. Разгледайте условията и кандидадствайте за участие от тук. Организаторите очакват всички талантливи ученици от 8 до 12 клас и учителите от средното образование.

Мотото под, което ще се проведе тазгодишното издание е: „Нека заедно покажем, че ТУК е възможно, а СЕГА е точното време!“. Екипът на инициативата добавя, че предишните издания са били повече от успешни, но сега са приготвили още повече интересни лекции, уъркшопи, срещи със специалистите от успешния български бизнес, задачи, проекти, забавления и още ред инициативи.

Основателят на "Аз мога - тук исега", Кристалин Чавдаров предизвиква всички амбициозни млади и будни умове да изберат областта, в която искат да се развиват, която обичат и не е просто хоби, а истинска страст, а екипът от експерти ще ви помогне да научите най-новите тенденции, да ви покажат, че можете тук и сега и да ви поставим в реална професионална, работна атмосфера и наградим за успехите.

Направленията са следните: Дизайн, Програмиране, Мултимедия (фотография и видеоклип) и FrontEnd Development.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!