Паргов: София е като бойно поле, дори шахтите ги чистят през деня

OFFNews 19 юли 2016 в 13:34 4216 3

Снимка БГНЕС

Ръководството на Столична община да покаже поне един договор с фирма, която изпълнява ремонтите в София, за да видят хората какви са гаранциите за добро изпълнение.

Това поиска председателят на групата на БСП Лява България в Столичния общински съвет Калоян Паргов по повод разразилия се вчера скандал с некачественото изпълнение на ремонта на бул. "Владимир Вазов", при който работници са бетонирали дърветата. 

"Транспортната инфраструктура в София е приоритет №1 в бюджета на общината вече 10 години, а контролът на изпълнението е силно занижен", коментира той пред телевизия "Евроком".

Калоян Паргов се пошегува, че очевидно за да бъдат видими резултатите на управляващите, трябва да бъдат видими ремонтите, които правят в София.

"Столицата ни в момента е като бойно поле, отбеляза той.

По думите му в момента градът е напълно блокиран, особено в центъра.

"Дори шахтите се почистват през деня, а това възпрепятства допълнително движението по улиците и булевардите. Това никак не й отива на София, която претендира да е модерна европейска столица", вузмущава се Калоян Паргов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12201

3

nali

19.07 2016 в 15:44

Не разбахте ли вече, тези ремонти се правят с една единствена цел - да се вземат едни пари.
А за изпълнението никой не се интересува какво ще стане.
Строителя иска да вземе 60% печалба, надзора нищо не прави, щото и той не знае трябва да се прави и слуша строителя. А общинарите, които са в дъното на работата и трябва да следят процеса правят само едно - осигуряват плащанията към строителя.