Офелия Кънева отличена от "Академия за лидери"

Николаос Цитиридис 22 юни 2017 в 08:57 4056 1

Снимка ДАЗД

Председателката на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева получи годишната награда на "Академия за лидери", която се връчва на хора, борещи се със статуквото и апатията в обществото.

"Академия за лидери" е част от Националното Младежко Сдружение за Здравна Политика и Мениджмънт. На събитие в Дома на Европа в София наградата връчи доцент Александър Жеков, който е почетен председател на Академията.

Мероприятието бе посветено на детското здраве, като гости бяха директорът на представителството на СЗО за България д-р Скендер Сила и проф. Владимир Пилософ, председател на Асоциацията на българските педиатри.

"Не случайно именно на тази конференция за детско здраве искаме да наградим тази изключителна жена- Офелия Кънева за огромните й усилия, посветени на изграждането на една нова, по-добра среда за развитието на децата в България. Конкретните й приноси са много, но тя заслужи наградата си за лидерство със своята активност и непримиримост, подчерта доц. Жеков.

„Наистина си давам сметка какво е да станеш авторитет в сферата на здравеопазването- радвам се, че съм отличена именно от млади хора, които искат да бъдат различни”, отговори в благодарственото си слово Офелия Кънева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

22.06 2017 в 10:01


"...
Дейността ни е насочена към откриването и изграждането на лидерски качества и умения у млади професионалисти, докторанти и студенти от различни области на политиката, икономиката и висшето образование: в духа на традиционните български добродетели и евро-атлантическите ценности."

Зам-кметичката на Данчо лечко, единствен представител на Сливен в конкурса "Мис България", стипендиантката на Отровено Общество...
Идеалната кандидатка за тази агенция... и тази награда разбира се!
:)

http://ow.ly/3XjC30cNtfr
 
X

Да помогнем на украинските деца!