Обувките са с намаление, ако... прескочите трапа

OFFNews 13 август 2018 в 16:17 8998 0

Снимка Георги Кадиев/Фейсбук

Обувки с намаление и още нещо - прескачане на трап на влизане в магазина. Това са принудени да предлагат търговци на ул. "Граф Игнатиев" и пл. "Гарибалди" в София, където кипи усилен ремонт.

Снимка с наредени на витрините обувки с намалени цени, но и с добавка - дупка под самия магазин, публикува лидерът на "Нормална държава" Георги Кадиев във Фейсбук. Под снимката той е уточнил, че обувките се предлагат "ако прескочите трапа", а развеселен потребител е заключил: "Две в едно! Магазин с клинична пътека! Браво на инженера!".

Екип на OFFNews се разходи из ремонтирания участък и с почуда установи, че сниманият магазин с трап под него не е единствен, както и че в участъка от пл. "Гарибалди" до "Алабин" пешеходците се разминават с работниците - мястото не е изолирано от метални заграждения и съчетанието с дупки тук-там го прави опасен. Ако не гледате къде стъпвате, като нищо може да изкълчите или счупите крака си.

На метри от "Гарибалди" се натъкнахме на втори магазин с изкопана дупка, но работник там ни увери, че няма нищо опасно - това било мазе, нямало как магазинът да пропадне. За пешеходците не стана дума, но той увери, че съвсем скоро дупката ще бъде затворена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови