Малина Едрева: Кметът на Изгрев саботира Алеята на Украйна и пл. Борис Немцов

OFFNews 28 юни 2023 в 08:55 11088 5

Район Изгрев

Снимка Фейсбук на Малина Едрева

Чистотата в район "Изгрев"

Кметът на район "Изгрев" д-р Делян Георгиев саботира именуванията на Алеята на Украйна и градинското пространство “Борис Немцов”. Предстои да отговори на въпроса “Чий е Крим”.

Това написа Малина Едрева, общински съветник от ГЕРБ в СОС, във фейсбук, като коментира, че изключеният от БСП Георгиев ще бъде кандидатът за районен кмет на ПП-ДБ, "Спаси София" и "Екипът на София". 

Ремонт в квартал "Изток"

Едрева, която е председател на комисията по култура, отговаряща и за наименованията на улици, и живее в района, публикува и снимки с коментар: еманация на поговорката - “не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря”.  

Чистотата в район "Изток"

По думите й Георгиев се ползва с личното доверие на Борис Бонев от "Спаси София. 

А къде е детската площадка?

Така се справя с чистотата, така и изгражда новите тротоари - за чиста, зелена и достъпна София, коментира още Едрева. 

Борис Бонев пък каза по бТВ, че кметът на район "Изгрев" е страхотен професионалист и един от най-успешните районни кметове на София.

Георгиев беше изключен от БСП, защото се противопоставил на връщането на хартиената бюлетина. За нас беше естествено всички успешни хора с опит в администрацията да бъдат част от този екип“, каза Бонев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

5

Tomahawk

28.06 2023 в 12:51

Не може общински съветник от ГЕРБ да дава изобщо мнения, имайки предвид колко пропаднала дупка е цяла София заради ГЕРБ - презастроиха навсякъде без никаква мисъл, улиците са дупка до дупка, ремонтите на ремонтите нямат край. Точно ГЕРБ трябва да си мълчат и да се оттеглят в пещерите си, до които ни докараха и нас.
Делян Георгиев е изключително успешен кмет и който следи какво прави, ще знае за какво говоря. Предишният, Жеков от ГЕРБ, не направи нищо за два мандата - цели 8 години само подписваше разрешителни за строежи, нищо повече, отиде ни младостта да очакваме от такива корумпирани хора да направят нещо за района/града/държавата.

12078

4

edin slep

28.06 2023 в 12:08

Този не го знам какъв кмет е, но пред мен Борис Бонев олекна, когато предложи да се закрие ЦИКО (център за култура и изкуства за деца) в Надежда, който обслужва цялата северна част на град, включително и Нови Искър. Защо? За да се превърне пак в детска градина. В Надежда, където проблемът с детските градини е сравнително малък.

Това е място на красота, обучават се стотици деца - от балет до музикални инструменти, пеене, изнасят концерти ...

Пълен малоумник и лаладжия е Борис Бонев, както го виждам аз.

4638

3

Того

28.06 2023 в 10:24

ПП-ДБ, опичайте си акъла, защото, ако си мислите, че подкрепящите ви хора ще гласуват за руски подлоги и бивши червени кхмери то значи, че много, ама много сте се объркали!

-529

2

6екеr4о

28.06 2023 в 09:38

Добрите ми години минаха в ж. к. "Червена звезда", сега "Дианабад", част от район "Изгрев". Кварталът минава за елитен, щото голяма част червената номеклатура имаше/има жилища в по-централната част, а именноѝ: кв. Изток.

За мен е незабравимо как през далечната 1990-та г. избрахме за депутат един от основателите на голямата измама СДС Румен Воденичаров, на когото му трябваха само месец- два, за да покаже/размаха комунделската смрад на дребнавата си душа.

От тогава за районнен кмет, почти без изключение, е избиран някой доказал се комундел...

1687

1

Пенчо Прикарчин

28.06 2023 в 09:36

Страшен мизерник е този кмет. Още преди да се класира, като зарибяваше с листовки по улиците и ме засече пред входа ми, му теглих лично една. Започна нещо да ми мънка и му теглих още една. Трябваше някой шамар да отнесе, но уви. Малко му беше. Страшен мизерник!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика