Quantcast

Личният пилот на Цветан Василев: Не сме пренасяли пари в самолета

OFFNews Последна промяна на 13 юли 2014 в 09:28 15706 12

Представилият се за личен пилот на Василев Стефан Стефанов

Мъж, представил се за капитан на самолета на Цветан Василев, се появи в студиото на Нова телевизия и заяви, че пари на борда на самолета не са представяни.

Стефан Стефанов, който от 3 години е личен пилот на банкера, категорично отрече, че на борда на самолета са пренасяни пари и то в такива количества.

"Недопустимо в национален ефир да се говорят такива лъжи. Няма как в самолета да се пренасят тонове кеш, без това да бъде отразено в центровъчния график на полета", заяви Стефанов.

В студиото на телевизията пилотът показа и документи, които доказват неговите твърдения.

По думите на Стефанов уволнението на шефа на ВИП-а на летище София също е било неправомерно.

"Той няма никаква вина за нищо. Аз не го харесвам като човек, но той е професионалист и аз бих го защитил за това", каза пилотът.

По думите на Стефанов, той не знае къде се намира сега Цветан Василев, тъй като пилотът дошъл сам до София за лични медицински прегледи и за подновяване на сертификата му като авиационен оператор.

Пилотът никога не се обаждал на банкера, а само Василев звънял за предстоящ полет.

Преди дни БНБ обяви, че Цветан Василев е изтеглил от собствената си банка 205 млн. лева в кеш, за които се предполага, че са били пренесени със личния самолет на банкера. За целта са минали през ВИП-а на летище София "незабелязано".

Къде са скрити 205 млн. лева в кеш, теглени ли са изобщо и как са пренесени където и да било остава загадка.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.07 2014 в 10:34

Мъка, мъкааааа.... търсиш ли някой да ти го намЪкне????

13.07 2014 в 19:59

Изнесениниса парите в двойното дъно на самолета, прокоратупрата като се поразрови ще намери и някоя изостанала бюлетина . хи хи хи

13.07 2014 в 18:33

За vvv – така е, дано бугарете най-накрая им светне, че не всичко, което лети се яде...
Разните там Боковци, Протестъри, рИформатори, БСП2, ДПС, Барек, АБВ, всичко е бой за пари... вкл. и чрез съсипване на държавата по разни схеми, вкл. тЪпингпойнт “банкова паника”...., а кой е автора и организатора на всичко това – знам ли?!?!?

13.07 2014 в 15:54

Хе, хе, хе, светът ни се смее с бугарската Централната банка, с нейния шеф, с бугарската Главна прокуратура, и въобще – поредното инфо, да им се вярва или не, “Парите от КТБ не са изнасяни с чували, присвояването започнало през 2011-а - 13 юли 2014. Оказва се, че не са изнасяни чували с пари от банката на 19 юли, а средствата са присвоявани в периода 2011-а - 19 юни т.г.”
Ам сЯ, Ко праИм сЯ?????

13.07 2014 в 15:11

Към Мъкаааа, мъка!
Този копи-пейст пост го има в прекалено много форуми!
Издайнически някак си...

13.07 2014 в 14:35

Независимо колко големи лъжци и крадци са те, в крайна сметка ние ще сме най-виновни, защото седим и търпим.

13.07 2014 в 11:13

Ако наистина има изнесени пари защо непременно да са извън България? И какво пречи един транш до някоя банка на Филипините и ретранш в друга? Нима банковата тайна е нещо ненормално? Много следи от десетки години минават към Австрия. Някои и към Южна Африка. Едва ли за Василев би било трудно да нареди трансфер. Но защо да си ликвидира сам бизнеса? Ако не му се занимава може изгодно да го продаде. А може би е притискан от бг мафиозо, Доган, Делян, ..... Искров и други, отказал е и са се заели да съсипят и КТБ, и Василев? Медиите на Кръстева-Пеевски, може да не казват всичко. Прокуратурата също. БНБ УС също. Искров скоро свършвва мандат. Може да се е съгласил да учаавствува в играта срещу Василев и да се пенсионира по-богат от обичайното? И много други. Няма логика Василев да си съсипва целия бизнес срещу 200 милиона. Само лиценза на банката, заедно с кредит-рейтинга и е повече. Някои рушат България чрез финансови бъркотии.

13.07 2014 в 10:50

От една година БГпроблемът е кой да e “БГ-СПАСИТЕЛ”, Навалица-мераци – то Боко, рИформатори, Протестни мрежи, то Барек, то ДПС, БСП, то АБВ, то тЪпинг пойнт, навалица-мноооого мераклии, чак лигите им текат “БГ-СПАСИТЕЛИ” да стават!
Сриването на КТБ чрез банкова паника, изтегляне от 27май до 16-18юни на 860 млн от КТБ и пренасочването им в друга банка, отказ БНБ на законно искане-КТБ за кредит при ЯВЕН ликвиден риск (банкова паника), после нова банкова паника вече към ПИБ, Местан 28май – искаме избори, 11юни14 Консултсъвет -насрочват избори и блокаж на правителството (оставка до дни), ВСИЧКО е част от схема-ЗАГОВОР за сриване на държавата и ОБЯВЯВАНЕ БАНКОВА ВАКАНЦИЯ, т.е. всички банки затварят, хората истерясват, пълен колапс на държавата, и т.н., и ИДВАТ «СПАСИТЕЛИТЕ»! Дори «викаха истерично» МВФ?!! (кой ли бе този истеричен спасител а!?!??). Кои са СпасителиТЕ?!?!? е въпрос с повишена или с неповишена трудност, зависи от знанието в таз посока
ИНАЧЕ КАЗАНО - след като не успяха с тъпани и вувузели, "разходки по жълтите павета», окупация на Парламент, вериги два пъти на Софийския университет, Цона, Иветка и всякаква паплач, НАКРАЯ си НАЕХА консултанти, които им дадоха акъл в една единствена точка - ФИНАНСОВ СРИВ... къде и как: ... умуваха, пак изчисляваха... и ЕВРИКА! – измислиха: банкова паника, първо КТБ, а после ПИБ.....
и ЗАДЕЙСТВАХА СХЕМАТА, първо: февруари14 Протестна мрежа-доносКТБ, следва цепене на Главпрокурора от ТV до ТV как лови бандюги в БНБ, повдигане на обвинения към подуправителя-Банков надзор. (ТУК все още НЕ Е ЯСНА РОЛЯТА НА ИСКРОВ - дали той не е съдействал срещу подуправителя Банков надзор, много, ама много е вероятно..., на кого е съдействал с информация, дали е подсказвал схеми на Главпрокурора и МВР Пикчърс, и схеми на ПОЛИТИЦИ! ( и на кои политици?!?!?).
НАЙ-ВАЖНОТО – защо БНБ отказва кредит на КТБ при ЯВЕН ликвиден риск (банкова паника), - засега няма отговори). Следва МВР Пикчърс - три-четири патрулки с 10-на полицая с по 2 пищака пред и в сградата на КТБ, и после хитра СТЪКМИСТИКА – «ама ние МВР и жандармерия бяхме за друго», ухаааа, за друго! И Йовчев по ТV: «Няма риск за нацсигурност!», каква нацсигурност, какви ПЕТ лева!!!
АЙДЕ БЕ - НАРОДЪТ ГЛУПАК
Народът не е ГЛУПАК, но ХИТРЯГИТЕ ГО бяха ИЗЧИСЛИЛИ, как ще ТРЪГНЕ по ОПАШКИ пред КТБ, а готвещите се за СПАСИТЕЛИ – истерясваха за власт!
ГИГАНТСКА ПРЕСТЪПНА СХЕМА, в която КТБ е само мижав, но точно изчислен елемент - целта е сриване на държавата в битка за власт, лигите им течаха за власт...
А народа – кучетата го яли ...

13.07 2014 в 10:50

Абе чиче, къде се буташ... Кога личния му съкилийник ще чуем ?

13.07 2014 в 10:22

Това нещо е димна завеса.
Въпросът не са милионите а милиардите които са използвани за купуване на разни фирми!
Всички пишат и говорят за тези милиони а не е ясно какво става със съществената част.