Кутев: Волен има снимки, Борисов - цяла шоупрограма

Елица Мартинова 13 декември 2013 в 13:55 2887 10

Антон Кутев. Снимка: БГНЕС
Антон Кутев. Снимка: БГНЕС

 

"Не съм убеден, че ако вземем всички шоупрограми на Бойко Борисов през годините, няма да се окаже, че материалът е доста по-компрометиращ от този, който сме видели за Волен Сидеров."

Това заяви в кулоарите на парламента социалистът Антон Кутев. Думите му бяха коментар по настояването на ГЕРБ, които по-рано днес поискаха Сидеров да напусне шефски пост в антикорупционната комисия заради скандалните снимки от пътуванията му.

Според социалиста, преди да искат чужди оставки, ГЕРБ трябва да "погледнат в собствената си градина". Кутев даде пример със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, срещу когото се водят редица разследвания, но той не е напуснал политиката или ръководството на партията.

Депутатът коментира още, че подобни компрометиращи снимки най-вероятно биха могли да се открият и в пощата на експремиера Борисов.

"Да не говорим, не дай Боже, някой да разбие пощата или свали снимките на Бойко Борисов, какво ще излезе. Там ще излязат едни футболни мачове по време на работа, тенис-турнирчета по никое време. Никой не е казал досега какви снимки могат да излязат от полетите на авиоотряда, с кого са били и какво е правил", каза Антон Кутев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!