Quantcast

Павел Чернев: "Атака" са "хайверените ляви"

OFFNews Последна промяна на 12 декември 2013 в 08:08 9385 18

Павел Чернев
Павел Чернев

 

"Не може да ядеш хляб и кашкавал пред народа, а зад неговия гръб да ядеш черен хайвер. За това си има понятие и се нарича "хайверените ляви".

Това каза днес в сутрешния блок на Нова телевизия бившият депутат от "Атака" Павел Чернев по повод скандалното пътуване до Куба на няколко депутати от партията начело с лидера Волен Сидеров. "С Кастро ли се срещнаха в Куба? Или пък ги приеха в Брюксел? В чужбина колко струва "Атака", време е да го разберат и у нас", посочи Чернев.

В студиото беше и бившият атакист Минчо Христов, който припомни, че Сашо Диков е показвал фактури за 28-29 хиляди лева само за хотел за една седмица на Сидеров в Париж.

„В момент, когато се приема най-важният закон в държавата, когато трябва да бъдеш в българския парламент, когато трябва да се бориш за интересите на своите избиратели, една група от депутати са отишли в чужбина", каза още Христов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.12 2013 в 17:14

"Павел Чернев: “Атака” са “хайверените ляви”"...НЕ Е ВЕРНО, АТАКА СА ДРИШНЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЛАЙНАРИ!!

12.12 2013 в 14:34

Тоя дебил беше виден пазач на ВМРО (комунисти), после пазач на Болен, сега и на него му се дояло черен хайвер, ама тая свинкя с тон фураж на месец не може да се изхрани.

12.12 2013 в 13:15

Добре,че и двамата тъпунгери са се отцепили навремето от Атака/гаранция,за без и една стотинка!/.
Как могат да се изправят пред цяла Б-ия и да не кажат и две свои думи?Само това последното изре-
чение-...да се борели за интересите на избирателите си...при положение че имат само 23 гласа,срещу
всички останали против тях,показва тъпа папагалщина и жалък опит да се изкарат дивиденти от
кухи жълтини....

12.12 2013 в 13:05

А и като го гледам тоя Чернев, не е като и той да не се храни доста добре. Бая средни заплати отиват на месец за храна.

12.12 2013 в 13:00

Кой му дава трибуна въобще на тоя плондер с нулев коефициент на интелигентност. Ясно е, че Болен скоро ще изчезне от хоризонта, ама е време и всичките подобни фашизоиди и умопобъркани психопати да се затрият.

12.12 2013 в 13:00

Абсолютни глупости!!!За лустрация е късно,а спирането на парите ще ни докара такава корупция,че сегашната ще ни се стори като хероинов сън.А Пеперудката с плюсовете.....само Мутреса(по дух и манталитет) може да има подобни мечти.

12.12 2013 в 12:56

Ей, Владо Кузов, скрий се по-добре, щото си толкова тъп, че дори не можеш да схванеш колко си тъп.

12.12 2013 в 12:52

За съжаление никой не ми плаща,а местния Фюрер е толкова незначителен,че просто не си заслужава да се споменава,и накрая черен хайвер има на много места и няма никакъв проблем дори селендур като мен да си купи,но не ми харесва.Купуват си го тъпи кучки с голямо самочувствие и плитък ум които си мислят,че щом човек гол до кръста пуши пура,то това е еманация на човешкия ум

12.12 2013 в 12:27

Закон за лустрацията добре, ама имаше един частичен закон навремето, не донесе никаква полза за университетите, понеже формалните признаци бяха сбъркани.
Спирането на субсидиите, пък е изгодно на предприемчивите предприемачи които искат да си купуват депутати, та защо не е изгодно и цели партии.
А с мажоритарен вот пазаруването е още по-лесно, справка която и да е латиноамериканска държавица.
Пътят към ада, казват, винаги бил постлан с рози и добри намерения.

12.12 2013 в 12:23

Ex, сал знаете да делите рубладжии/$оросоиди, друго не ви е известно, какъв евразийски съюз нашепвал, и как чухте в шепота такива неща, точно истинските патриоти знаят най-добре, че при държавите вечни приятели няма.
А пък рубладжиите не са патриоти.