Кристиян, който уби майка си и дядо си, чувал гласове

OFFNews 31 юли 2016 в 20:38 11480 0

Кристиян, който уби майка си и дядо си, чувал гласове

Кристиян Гочев, който беше задържан и обвинен за убийството на майка си и дядо си в столичния квартал "Хаджи Димитър", ще бъде настанен принудително в психиатрично заведение. Това реши тази вечер Софийският градски съд (СГС). Мъжът ще бъде настанен за 30 дни в затвора в Ловеч, където единствено разполага с психиатрично отделение. 

Днес стана ясно, че 27-годишният Гочев е диагностициран с параноидна шизофрения преди 8 години. Тогава той бил настанен в лечебно заведение заради агресивно поведение към близките му. 

„Съзнава, че трябва да бъде настанен за лечение и не се съпротивлява по никакъв начни. Вчера е оказал пълно съдействие. Сам си е разказал. Не е имало никаква принуда. Но е склонен да се самонаранява. Той говореше за гласове, които е чувал, които са го наставлявали, връзка с извънземни и други, които не показват нормално поведение”, коментира Рада Лилова, служебен адвокат на Кристиян Гочев, цитирана от Нова тв.

Преди три дни мъжът уби по изключително жесток начин с нож 50-годишната си майка и 70-годишния си дядо в София. Той е наркозависим. 

Сигналът за двойното убийство, което бе извършено в апартамент в блок 55А в столичния кв. "Хаджи Димитър", бе подаден около обяд от съсед.

Телата на възрастния мъж и дъщеря му бяха открити с множество прободни рани.

Според разследващите, двойното убийство е извършено след семеен скандал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!