Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Килимче за оцеляване, звънче срещу мечки, мигаща чанта: най-забавните търсения в eMAG за 2022 г.

OFFNews 23 декември 2022 в 16:41 1942 0

Търсене

Снимка eMAG

Търсене

Кои са били най-необичайните търсения на потребителите в платформата за електронна търговия eMAG? Оттам обобщиха списъци по категории за 2022 г. и от тях "изплуваха" най-неочаквани търсения, написани понякога на, меко казано, причудлив български език.

В платформата потребители очаквали да намерят например „килимче за оцеляване”, „ток навсякъде”, "звънче срещу мечки", "гушкав котарак". Сред търсенията фигурира и признанието "валя искам". Друг вписал в полето за търсене "полилей от рога", самомиални" и "сушка".

За външния си вид хора търсели „суйчъри за влюбен”, „електрическа дреха”, „мигаща чанта”, "дънки изкъсани", "чорапи за спане".

Изписването на различни технологични устройства е затруднило някои, които са се опитвали да намерят „тамблет”, „минитори”, „без шишни шушалки” „мулти пукар” или „мулти купър”. Велоергометър, еър фрайър и тротинетка са продуктите, чието изписване се оказва най-предизвикателно.

Заедно с откриването на конкретни артикули, на платформата са регистрирани и любопитни търсения като „чешник”, „сгъваем лиген”, както и озадачаващите „тигри в калта”, „вълчи пух” и „легло шаранжийско”.

Има и въпроси, на които всички бихме искали да научим отговора: „какво е лятна ваканция”, „колко пари струват свирките за фазани”, „Емил до колко работи град панагюрище” или „Такива черни с кабел и колко пари са”.

В списъка под заглавието "Попитай eMAG" може да се прочетат и следните въпроси: "24 карата колко лева прави".

В списъка "За най-малките" потребители търсели "мики малс", "бебешки люулки", "лего цовече", "бебешка клошара" и недискретното "кукла да пикай", както и озадачаващото "маска на сбадармен".

Ето още "попадения":

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови