"Инвестиция БГ": Дейността ни е прозрачна и законна

ОFFNews 08 март 2014 в 10:13 1604 0

Къщата в Драгалевци
Къщата в Драгалевци

Фирма "Инвестиция БГ", за която стана ясно, че е купила и отдала под наем на Николай Бареков луксозен имот в кв. Драгалевци, изпрати до медиите официална позиция по случая. Тя е подписана от управителя Магдалина Христова, която е част от Контролния съвет на партия "България без цензура".

Публикуваме позицията без редакторска намеса:

Уважаеми дами и господа,


Във връзка със засиления медиен интерес към „Инвестиция БГ“ АД, чиито управител съм, бих искала да заявя, че дейността на дружеството е напълно прозрачна, при действията ни стриктно се спазва законодателството на Република България и по никакъв начин не са извършвани каквито и да е правни или морални нарушения.
През последните дни в множество електронни, печатни и интернет медии бяха изречени куп лъжи, клевети и откровени обиди относно членовете на Съвета на директорите на дружеството. Спазвайки дълга си на съвестни граждани и убедени в правото си на защита, заявяваме, че ще заведем съдебни искове срещу абсолютно всеки, който е дръзнал публично да накърнява достойнството и авторитета ни.
Република България е правова държава и е прерогатив на българския съд да разследва престъпления и да раздава присъди. Ще защитим правата си не заради желанието за лично възмездие, а за да преустановим инсинуациите, нападките и нахалните подхвърляния на някои „журналисти“, които са си внушили, че са последна инстанция и морален стожер в обществото.
Надявам се това писмо да заеме съответстващото ефирно време, печатно и интернет пространство в медиите, които се активно се занимават с темата „Инвестиция БГ“, за да докажат безпристрастието и обективността си.

С уважение: Магдалина Христова, представител на „Инвестиция БГ“ АД

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!