Quantcast

Фирмата, купила палата на Бареков, е на негови подчинени

OFFNews Последна промяна на 05 март 2014 в 10:06 35716 50

1/1
Бареков със свои сътруднички. Втората от дясно на ляво е Магдалина Христова

Снимка barekov.com

Бареков със свои сътруднички. Втората от дясно на ляво е Магдалина Христова

Фирмата, чиято собственост е палатът на Николай Бареков, е на негови подчинени, показа проверка на OFFNews.

Две от младите дами собственички – Магдалина Христова и Иванка Неделчева, са активистки на партия „България без цензура“.

Компанията им „Инвестиция БГ“ е основана миналия ноември, а през декември купува луксозния имот, оценяван на около един милион лева. След това го дава под наем на Бареков. И трите собственички в "Инвестиция БГ" са на възраст между 25 и 27 години.

Според източници на OFFNews Магдалина Христова е приятелка на шефа на охраната на Бареков, както и на друга близка жена на новия политик. Христова е и част от Контролния съвет на партия "България без цензура".

Иванка Неделчева също е сътрудничка на "България без цензура", работи като пиар на партията и може да бъде видяна на снимки с Бареков.
Името й присъства и в декларацията за учредяване на България без цензура, където е записано, че на Неделчева се възлага публикуването на документа в три национални всекидневника. Името й обаче вече е премахнато от пасажа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.03 2014 в 14:36

към 36: На кадърните млади хора не им се занимава с тази помия, само боклуци без зрънце ум и срам тичат в НС... Свинете си обичат калта, това е...

09.03 2014 в 16:54

Бареков уверено върви по пътя на Сидеров. Много лъжене и готини мацки около него. Само не е ясно , до кога ще издържи неговата партньорка. Явно той ще става заместник на Сидера в парламента. Засега няма по-голям лъжец и подлизурко от него.

08.03 2014 в 08:06

Не напразно в Арт инсталацията пред сградата "Юстус Липсиус" на Съвета на Европейския съюз в Брюксел България бе представена като кенеф (дупка с две стъпки), или "ориенталска тоалетна" по думите на автора и. Тази снимка с Бареков е част от тази инсталация!

08.03 2014 в 00:19

Честит 8ми март Ники!

07.03 2014 в 18:08

Към 31. Ако сега беше жив Велко Кънев щеше да каже: "Курво, курвичкеее!" само че в мн.число. :)

07.03 2014 в 16:00

А защо уважаемите журналисти не се поинтересуват от къде са парите на тия примадони с които са закупили тоя имот. Нека законно да докажат произхода им и какви данъци са внесли в държавата.

06.03 2014 в 16:00

хубаво! Коя коя е в БбЦ не е толкова важно. По важно е къде са им парите. То имаше при ГЕРБ един такъв случай на 24 годишна бизнесменка която скочи високо в печалбата.

06.03 2014 в 13:44

Много съм загрижен за младите бизнесменки, явно прохождащи в бизнеса с недвижими имоти.
Простата сметка показва, че дори обявената цена на покупката да е вярна (защото вероятно цената на имота е доста по-висока) при обявения от Бареков наем инвестицията ще се изплати за има-няма 50 години.
Ако пък тръгнат да обясняват, че за сделката са взели кредит, ще е много интересно как ще покриват лихвата с обявения наем.
Дали ще се намери "компетентен" орган, който да направи подобни сметки???

06.03 2014 в 13:23

Ако направим проста сметка - на Бареков къщурката, която уж я купили трите му кукундрели - секретарки, струва два пъти повече от на Цветанов прословутите 6 апартамента!
-----------
Все пак Бареков е бил в частния медиен сектор, а там парите не са малки. Дали е имал и други приходи, няма лошо, нека има, бил е частник, а не политик. Какъв обаче е бил Цветанов?