Илияна Раева с писмо до Радев и всички политици: Заплашват съпруга ми със смърт

OFFNews 28 юли 2023 в 13:22 10302 9

Илияна Раева

Снимка Facebook/Iliana Raeva

Илияна Раева

Председателката на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева публикува писмо, адресирано до президента Румен Радев, прокуратурата, министъра на вътрешните работи и всички политици, в което ги моли за помощ заради мъж, заплашил съпруга ѝ собственик на "Левски" Наско Сираков. 

Към писмото на Раева, публикувано във Фейсбук, е прикачена и снимка от публикация, в която мъж пише "Смърт за Раев". Става ясно, че постът е написан след победата на "Левски" в Скопие в четвъртък вечерта. 

Раева пише, че е силно обезпокоена и омерзена.

"Вчера, след победата на “Левски” в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи "Смърт за Раев". В коментар под написаното, съмишленик на същия добавя: “И за момичетата му”, обяснява бивша състезателка и треньорка по художествена гимнастика. 

По думите ѝ мъжът системно обижда и унижава семейството ѝ.

"По незнайни причини има претенции към ПФК "Левски". Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на "Левски" явно е отключило неконтролируеми емоции и той публично е заплашил цялото ми семейство. Това вече е много сериозно", допълва тя.

Раева обяснява, че все още вярва в институциите и няма да спре да вярва.

"Във всяка цивилизована, правова, европейска държава този човек вече щеше да е задържан, както и другият, заплашил мен и дъщерите ми със смърт. Непонятно ми е как някои медии дори показваха като новини на страниците си отвратителните постове на на този… не знам как точно да го определя. Да се толерира подобно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува", заявява още председателката на Федерацията по художествена гимнастика.

Тя пита кой дава увереност на този човек "безнаказано и уверено да малтретира" семейството ѝ; кой му е вменили недосегаемост, за да заплашва със смърт, както и "кой стои зад него и му дава вяра да дерибейства безнаказано".

Според нея въпросният мъж няма място не само на стадиона, но и по улиците.

"Ако институциите не ни помогнат, ви уверявам, че като гражданка на Обединена Европа ще поискам публична помощ от Европейския парламент и институции", заключва Илияна Раева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

9

БотоксПутю

28.07 2023 в 22:16

На кого е тръгнала да се оплаква тази патица? Не знае ли, че Рундю - пилонът е фен на ЦСКА Москва? Логично е да моли за помощ баш левскаря от Банкя.

89

8

bat.galin

28.07 2023 в 18:31

къф радев, ма ?
пиши направо но гоце фон махала сирищник !
или най-добре направо на джуджето, да им прати малко ракети, че да ви оставят на мира.
и се качи на пилоня и реви силно, че не се чува...

135

7

Far Rider

28.07 2023 в 15:55

Държат се като руски олигарски, но искат да са в европейска държава. Смешници!

14469

6

случайно прочетох

28.07 2023 в 15:42

"Тя пита кой дава увереност на този човек "безнаказано и уверено да малтретира" семейството ѝ; кой му е вменили недосегаемост, за да заплашва със смърт, както и "кой стои зад него и му дава вяра да дерибейства безнаказано"." :–))))))))))))
УжасТТТ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=aweCnL0SPzQ&ab_channel=MayaIvanova

12078

5

edin slep

28.07 2023 в 14:43

Сираков уж щеше да е пазител на акциите, докато отбора си намери собственик, сега го дава биг-бос, дръвчи се. Сигурно си прави сметката да го остави и на потомството отбора.

При това положение, такива клетви (това не е заплаха за убийство, гимнастичко такава) са най-малкото, което може да получи.

-529

4

6екеr4о

28.07 2023 в 14:24

Преди няколко години медиите коментираха официално новината, че семейството продавало имение в кв. Бояна на София за 4,5 милиона евро - 5 декара двор и 1 декар къща!

На мен ми падна шапката, от къде у ритнитопковеца толкова много пари!?

Останалите около мен ми се смяха, то били трансфери на футболисти, уговорени мачове, черно тото и какви ли не други мошеничества, а сега каката ще ни квичи за правова държава, наглост безпрецедентна!!!

11024

3

Комита

28.07 2023 в 14:17

Ако бяха написали „ 8====D за Раев... и за момичетата му “, нямаше да има недоволни. Да бяха пуснали един сигнал в полюцията, какво занимават цяла държава с техните глупости?!

И след като отново се крие зад жена си, Наско Сираков да не се изненадва защо всички презрително го наричат „Раев“.

22548

2

dolivo

28.07 2023 в 13:47

Спортисти , сър!

Като всеки обикновен човек, да отиде в полицията

А Сираков знае много добре в какъв бизнес е, какви са футболните запалянковци в България, и какво значи да си публична фигура

Да си плати за лични бодигардове, не съм длъжен аз да му плащам охраната за успешния му бизнес

12021

1

bls

28.07 2023 в 13:42

г-жата добре ли е? постът не съдържа заплаха, а по-скоро непристойно пожелание или клетва. С много мъка може да се измисли някакъв състав на престъпление, което ще е по-скоро от частен характер, но и да решат че реално е състав на закана доказването на авторството на деянието ще е доста трудно.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика