Голямото TRUCK EXPO стартира на 6 юни

За първи път - товарни автомобили, задвижвани с електричество и метан

OFFNews Последна промяна на 29 май 2019 в 14:54 839 0

TRUCK EXPO 2019 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. Вижте последните модели на водещите европейски производители, както и на производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

"TRUCK EXPO в момента е в третото си издание. Очакваме участието на 48 изложители. Ще бъдат представени над 100 световни бранда. Общата площ на изложението е разширена до 10 000 кв. м.", каза председателят на Управителния съвет на ААП Александър Миланов. Той добави, че 150 експоната от всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, както и 20 премиери ще бъдат показани на посетителите в летищен комплекс "Лесново".

Различните нива на автономност и сигурност, и системите за намаляване на разхода на гориво са на качествено ново ниво. DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA ще демонстрират технологични подобрения на двигателите, производителността, емисиите, интериора и външния вид на камионите. По традиция на "Лесново" участват и водещите производители на ремаркета и полуремаркета, контейнери, хладилни агрегати, като Legras, MAX Trailer, Zaslaw и Carrier Transicold, фирми за сервизно оборудване, резервни части, оборудване и екипировка, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Асоциацията на автомобилните производители, които са организатори на събитието поставят акцент върху потребителското изживяване - с традиционния тест драйв на най-новите модели, за първи път ще има TRUCK TUNING SHOW за уникални тунинговани влекачи, а един от посетителите ще има шанса да спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING през юли.

Регистрация можете да направите ТУК.

"От целия сегмент на автомобилите тази тенденция е най-изявена при тежкотоварните – навлизат в нашите паркове повече ефективни нови автомобили, екологични, със съвременни системи за безопасност. Това рано или късно ще доведе до снижаване на инцидентите с тежки товарни автомобили. Тази година имаме подем и при продажбите на автомобили за регионален транспорт, което е добра индикация за българския бизнес. За първи път ще направим и шоу Truck Tuning Show. Ще видим тунинговани камиони, чиито собственици са се постарали да бъдат уникални и различни от серийното производство. Посетителите ще могат да тестват и най-новите автомобили, които да им помогнат да направят своя избор и планове за бъдещето", каза председателят на секция "Товарни автомобили" в ААП Георги Загоров.

Официалното откриване на TRUCK EXPO 2019 е на 6 юни от 11:00 часа. Входът е свободен, след регистрация. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови