Диви приключения по Viasat Explore и Viasat Nature през септември

OFFNews 29 август 2020 в 08:08 3076 0

„Най-страховитите животни на планетата“ се завръщат с Найал Макан по Viasat Nature на 4 септември от 20:00 часа. Докато събота вечерите с Джереми Уейд и неговите „Речни чудовища“ и „Могъщите реки“ продължават от 21:10 часа, на 7 септември по Viasat Explore започват „Вечери на океанския риболов“ от 21:15 часа.

Най-страховитите животни на планетата по Viasat Nature

Започва от петък, 4 септември, в 20:00 ч.

Биологът Найал Маккан пътува по света, разследвайки големи харизматични животни. С помощта на невероятна кинематография, Найал успява да се срещне с някои от най-страховитите същества на планетата. По време на снимките биологът успява да предаде важно послание за опазването на природата, натъквайки се на зони на човешки конфликти, унищожeни местообитания и опасности, които дебнат величествените животни.

Вечер на океанския риболов по Viasat Explore

От 7 септември, в 21:15 часа

Двете ни любими поредици за мъже на работа под водата една след друга ще ви предложат пълна с приключения вечер в опасното море на Южна Австралия и по крайбрежието на Южна Нова Зеландия.

Елате на палубата и се подгответе да преплавате моретата в търсене на съкровищата на океана. Работата е тежка и има своите върхове и спадове. Опасностите дебнат героите на всяка крачка, но има и много смях и приключения. А дали накрая ги чака сладка победа с изобилие от бодливо злато, или празна мрежа?

Предаванията, включени в рубриката са: „Австралийски ловци на омари“ и „Гмуркачи за бодливо злато“

Междувременно продължават

Събота вечери с Джереми Уейд по Viasat Explore

Всяка събота в 21:10 часа – епизод на „Могъщите реки“, следван от минимаратон на „Речни чудовища“

Присъединете се към Джереми Уейд, докато пътува по света в търсене на легендарни хищници и речни чудовища, които обитават някои от най-страховитите и могъщи реки на планетата. Достигаме до невероятни разкрития за понякога гигантските, често впечатляващи и винаги уникални риби, но винаги оставаме близо до хората от крайречните градове и селца, които той посещава. Джереми обича големи риби, но не по-малко са му интересни местата и легендите, които още властват в района.

Viasat Explore позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска. Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.За пълната програма на канала следете www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови