DDB Sofia и Tribal Worldwide Bulgaria със злато от EFFIE Унгария

OFFNews 30 ноември 2017 в 17:13 2348 0

На 22 ноември в Будапеща се състоя церемонията по връчването на наградите за ефективност на маркетингови комуникации EFFIE Унгария 2017 г. ДДБ София и Тribal Worldwide Bulgaria получиха злато в категория Услуги за първата си кампания за Теленор Унгария – “Unlimited data, limitless you”.

За първи път български агенции получават награда за ефективност за рекламна кампания, осъществена извън България. Признанието е добър сигнал за цялата индустрия - индикация, че нивото на работата в България е високо и възможността за износ на криейтив е перспектива за следващо ниво на развитие за агенциите.

По същото време, EFFIE България отличи българската кампания My Telenor с бронз. Проектът е на ДДБ София и медийната агенция PHD Bulgaria, а наградата е признание за успешния лонч на най-близката точка на контакт между потребителя и оператора –мобилната апликация My Telenor, която в резултат на кампанията достигна първо място сред безплатните приложения в страната.

Успехът на ДДБ София на Effie Awards пристигат заедно с още едно голямо признание – седемте златни отличия на агенцията в IAB Mixx Awards Bulgaria - глобалния форум за най-добрите решения в дигиталния маркетинг. Победителите в конкурса поставят новите тенденции в бранша и се превръщат в еталон за постижение в дигиталния бизнес на световно ниво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови