Да помогнем на Николай

Вероника Шербанова Последна промяна на 05 ноември 2013 в 12:44 3360 2

Да помогнем на Николай
Да помогнем на Николай

27-годишният Николай Иванов от Асеновград е болен от тежка форма на рак на дебелото черво и се нуждае от лечение в чужбина.

Диагнозата му е поставена през 2011 г. на Николай вече са направени две операции в България.

Диагнозите обаче не са много оптимистични и затова лекарите препоръчват лечение в чужбина, което трябва да стане в много кратки срокове заради бързото развитие на болестта.

От септември миналата година Николай се лекува в клиника на Университет Навара в Памплона, Испания.

Цената на лечението му до момента е 92 000 евро и продължава да нараства с предстоящите скенери, изследвания и терапии. С помощта на близки са изплатени около 60 000 евро.

Оставащата сума от около 33 000 евро и сумата за продължаването на лечението му е нопосилна за 27-годишния Николай и за неговото семейство.

Всеки, който иска да помогне на Николай Иванов, може да изпрати SMS с текст на латиница DMS NIKOLAY на номер 17 777.

Открита е и дарителска банкова сметка:

Титуляр: Николай Владимиров Иванов
Банка: ОББ
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBSBGSF

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.12 2013 в 15:24

Здравейте "уважаеми" господине/госпожо.
Приятелка съм на Николай и семейството му и съм, меко казано, възмутена от поста Ви. Кое точно не разбрахте? Диагнозата на Ники е поставена през 2011 г, веднага след това са направени две операции във ВМА - София. От септември 2012 Николай е на лечение в Испания, по препоръка на Ваши колеги. Къде видяхте противоречието? Защо не застанахте с името си пред нас, за да Ви изпратим епикризите от България, а и да консултирате Николай, пък и да му помогнете? Нали за Вас това са рутинни операции? Искате ли и снимки на Ники преди и след заболяването? Да прецените сам как един млад човек, спортист...се превърна в бледа сянка на себе си? Видяхте ли ужаса в очите на майка му? Прочетохте ли мислите й? Че болестта, която отне живота на бащата на децата й, е на път да отнеме и детето й? Но...разбира се,това е рутинна операция, с успеваемост 90%...
Вие нарекохте измамници нас, приятелите на Николай. Това мога да приема,не ни познавате. Но Вие нарекохте измамници и хората от проекта DMS. Това вече не го разбирам. Навярно знаете какви са условията, каква е нужната медицинска документация, за да бъде включен човек в тази кампания? Ако не знаете, мога да Ви пратя линк...прочетете, човек се учи,докато е жив.
И накрая, "уважаеми" господин/госпожо доктор....от сърце Ви пожелавам никога да не Ви се наложи да извървите пътя, по който преминават Ники и близките му. Бъдете здрав!

05.11 2013 в 14:07

МОЖЕ ЛИ ЕДНА ЕПИКРИЗА И ХИСТОЛОГИЯ, ДА ВИДИМ ФОРМАТА НА ТОЗИ ТОЛКОВА ТЕЖЪК РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, КОЙТО ДО МОМЕНТА Е СТЪПИЛ НА НАД 92 ХИЛЯДИ ЕВРО? ПИТАМ, Т.К. ВСЕКИ ДЕН РАБОТЯ С ПАЦИЕНТИ С РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО.

ОСВЕН ТОВА ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО СТЕ НАПИСАЛИ - 2 ОПЕРАЦИИ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ЛЕКАРИТЕ СА ПРЕПОРЪЧАЛИ ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА, Т.К. ПРОГНОЗИТЕ НЕ СА МНОГО ДОБРИ, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОТ СЕПТЕМВРИ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ЛЕКУВА В ПАМПЛОНА В УНИВЕРСИТЕТСКА КЛИНИКА... КОЕ Е ВЯРНО?

ОСВЕН ТОВА, ДОКОЛКОТО ЗНАМ, В ПАМПЛОНА УНИВЕРСИТЕТА ИМА ЕДИН ФАКУЛТЕТ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ ЗА ОБУЧЕНИЕ НА СЕСТРИ И ФИЗИОТЕРАПЕВТИ, НЕ И ЗА ЛЕКАРИ...

ПО ЦЯЛ СВЯТ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЛОКАЛИЗАЦИЯТА НА РАКА НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО - СЕ ПРАВЯТ 2-3 ВИДА ОПЕРАЦИИ, КОИТО В БЪЛГАРИЯ СА РУТИННИ, ЕЖЕДНЕВНИ И ВСЕКИДНЕВНИ. ИЗВЕЖДА СЕ СТОМА, ВЪЗСТАНОВЯВА СЕ ПАСАЖ, МОЖЕ НА ГЛУХО ДА СЕ ЗАТВОРИ РЕКТУМ, И Т.Н... СЛЕДВА ЛЪЧЕ И ХИМИОТЕРАПИЯ И ТОЛКОВА! ТОВА СЕ ПРАВИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! НИЩО ПОВЕЧЕ! УСПЕВАЕМОСТТА Е ПОЧТИ 90 % И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРЕ! ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ДА ВИДИМ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!