Чеци: Не съм убил Яна, не ми е мъчно за нея

OFFNews 24 април 2015 в 09:42 6284 0

Николай Русинов - Чеци

Снимка Нова тв

Николай Русинов - Чеци

Не съм убил Яна, правихме секс за една нощ и не ми е мъчно за нея. Това коментира осъденият на първа инстанция за смъртта на Яна Борисова в Борисовата градина Николай Русинов - Чеци по Нова тв.

Според него с Яна се запознали на парти в столичното заведение "Маймунарника", като са били "под влияние на алкохол, млади, освободени...". "На партито на Спенс в Борисовата градина се запознахме. Пийнахме си, флиртувахме си, веселихме се, правихме секс. И на сутринта си тръгнах...", разказва за злополучната нощ Русинов. Той твърди, че не е бил груб с убитото момиче: "Не, аз съм нежен човек, всички, които ме познават, ще го кажат...". "С нито една жена не съм бил груб в живота си, мога да доведа всяка от тях и те да си го потвърдят...", оправда се Чеци.

Николай Русинов обясни пръстовите отпечатъци по телефона на Яна с това, че търсил презервативи в чантата й. 

Той отрече да е напуснал България, защото е научил за убийството, за което няма сигурно алиби. Ако бях избягал, нямаше да се върна!", увери Чеци. 

И заяви, че тези, които са изнасилили и убили Яна, са били „изроди”. „Погледнете снимките – чувството е отвратително. Но не я познавам, за няколко часа сме били заедно. Но до тук – не ми е мъчно!”, каза още Русонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!