Благотворителен голф турнир набира средства за студентски стипендии

OFFNews 25 септември 2019 в 13:56 1267 0

Снимка www.aubg.edu

Благотворителен голф турнир, с който ще бъдат събрани финансови средства за обучение на студенти, ще се проведе за трета поредна година, съобщиха от Американския университет в България.

Събитието се организира от АУБ и ще се проведе на 28 септември (събота) край Банско.

Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в 2 дивизии. Турнирът започва с равен старт, а до края на деня участниците предават своите score карти. Най-добре представителите се ще бъдат наградени вечерта, по време на официалния коктейл.

Със събраните средства ще бъдат осигурени стипендии за талантливите студенти на висшето учебно заведение с интереси в спорта.

Голф турнирът е подходящ за любители. На него традиционно присъстват представители на публичния и частния сектор, дипломати, предприемачи, преподаватели и студенти. За да бъде максимално достъпен, се предлагат индивидуални или групови пакети, които да отговорят на финансовите възможности на всички участници. За онези от тях, които имат малък или нулев опит в голфа, са предвидени уроци за начинаещи.

Желаещите да подкрепят каузата, могат да се запишат за участие в спортното събитие от следния линк: https://www.aubg.edu/aubg-friends-fundraising-golf-tournament.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови