Благо Джизъса: В Русия съм, в Русия съм!

OFFNews 17 юли 2015 в 12:57 14716 9

Благо Джизъса не бил в Рим, а Русия

Благой Георгиев не е бил в Рим и не е извършил деянието, в което го обвиняват. Това е заявил пред bTV личният ПР на футболиста Наско Лазаров. 

Той е категоричен, че задържаният в Рим не е Благой Георгиев, въпреки съобщените инициали в италианската преса. Според ПР-а Георгиев е в Русия, където тренира с руския си тим. 

"Вчера се чух с г-н Георгиев. В момента си е в Москва, няма нищо подобно, което да притеснява личността му. Нарече всичко това "измислица и лъжа". По това време не е бил в Рим. Предполагам, че има някакво съвпадение. Вестниците могат да си пишат всичко. Всички знаем как се създават новини. Г-н Георгиев в момента е в Москва със съпругата си", категоричен е Лазаров. 

Според медиите в Италия Георгиев решил да издълбае инициалите си върху колона в приземния етаж на Колизеума в Рим. Охраната го видяла в момента на вандалския акт и го предала на карабинерите. Футболистът бил отведен в местното полицейско управление, където вече е регистриран за вандалския акт, а монетата, с която драскал, е конфискувана.

Публикации в най-големите издания като "Кориере де ла Сера" и "Република" потвърждават историята с ареста на българина. Двете издания посочват футболиста по име, възраст и клуб, за който играе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!