Аутсорсинг компания издава БГ визи в Индия

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2019 в 10:40 1354 0

Снимка Pixabay

Индийска аутсорсинг компания ще издава български визи на 16 места в страната, съобщи МВнР.

Посланикът на България в Индия Елеонора Димитрова е подписа от името на министерството договор с ВФС „Глобъл“. Компанията ще разкрие центрове за приемане на заявления за визи за пътуване до България в 16 от най-големите индийски градове, което ще облекчи значително достъпа до визови услуги на желаещите да посетят страната ни индийски граждани. Това, от своя страна, се очаква да доведе и до значително увеличаване на броя както на туристическите, така и на бизнес пътуванията до България, посочват от Външно министерство. Първите два визови центъра в градовете Делхи и Мумбай се очаква да отворят врати до края на ноември, а в останалите 14 града – до края на годината.

Договорът включва и безвъзмезден ангажимент от страна на ВФС „Глобъл“ за популяризиране на България като туристическа дестинация на индийския пазар. В него са разписани конкретни дейности, които ВФС „Глобъл“ ще изпълни с тази цел, като регулярно изпращане на информация до туристически агенции в мрежата на ВФС „Глобъл“, партньорство с медии, публикуване на информация в туристически списания, кампании в социалните мрежи и други.

Същата компания издава български визи на 50 точки в Русия. Тя е една от малкото в света, специализирана в тази дейност. Много държави от ЕС също ползват нейните услуги.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !