Арестуваха тримата нападатели на възрастното семейство в Хасковско

OFFNews 17 ноември 2014 в 16:16 2814 12

Снимка haskovo.net

Възрастната жена в болничното легло след побоя

Трима души са арестувани за побоя над възрастното семейство Добреви от хасковското село Малко Градище. Задържаните са Стойчо Огнянов, Васил Атанасов и Иван Георгиев от ромската махала в Свиленград.

Прокуратурата е поискала от съда постоянна мярка „задържане под стража” и за тримата. Те са криминално проявени и са осъждани многократно за различни престъпления, съобщава "Дарик".

Стойчо Огнянов е познавал добре имота на 77-годишната жена и 82-годишния й съпруг, тъй като е бил наеман от техен роднина да им чисти двора.

Семейството беше нападнато в началото на месеца. Тогава в дома на възрастните хора нахлули трима крадци с чукове и маски и ги пребили почти до смърт. Двамата били жестоко бити и заплашвани, че ще бъдат нарязани с моторна резачка. 

Бабата и дядото бяха настанени в болницата със счупени ръце и наранявания. Черепът на жената беше счупен. На мъжа беше извършена операция на дясна предмишница.

Полицията смята, че са събрани достатъчно доказателства, че именно Стойчо Огнянов, Васил Атанасов и Иван Георгиев са извършители на жестокия побой.

Намерени са откраднатият от къщата телефон, резачката и една от маските, които са използвали при грабежа. Иззет е и автомобилът БМВ, използван при извършването на обира и управляван от един от извършителите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!