Quantcast

СДВР викна Слави на разпит. Той: Обичам Недялко, нищо не може да ме спре

OFFNews Последна промяна на 04 февруари 2016 в 23:19 52793 35

Снимка Булфото

Слави Трифонов.

Днес в 15 ч. СДВР е извикала Слави Трифонов на разпит, обяви самият той в шоуто си тази вечер.

Моите престъпления са емоционални. След като в сайта "Пик" излезе съобщение, че аз съм гей, аз се освободих. Всичко, което съм сдържал в моята хомосексуална природа, ме напъна, аз не можах да го сдържа повече, не можах повече да се контролирам. След като прочетох, че съм блудствал с малки ромчета, които ми ги е водил Камен Воденичаров, изведнъж си казах: Няма повече да се крия! - каза Трифонов.

Аз реших да поведа битка за своята любов - тя се казва Недялко, собственика на сайта "Пик". Аз съм влюбен в него, той е дебел, но аз го харесвам такъв. Евгени Димитров пише песен "Слави и Недялко", съобщи телевизионният водещ.

Недялко не ме е разбрал, уплашил се е от мен. Защото изпратих 20 карамфила, просто числото 20 ми е любимото. На другия ден изпратих друго нещо, което е лично. С писмо също. Свързано е със секса. Ние още не сме изконсумирали връзката си. Той страни от мен, бяга от мен. Може би е срамежлив, заяви Слави Трифонов.

Обаче той се е оплакал в полицията и в прокуратурата, че се страхува за живота си. Нямам представа кой е задействал системата, защото не съм запознат, каза водещият.

Излиза, че да пишеш гнусотии и простотии за хората, да депресираш толкова много хора, да пишеш толкова много лъжи, това е законно. А да обичаш някого, независимо дали е мъж или жена, да му пращаш цветя и да си загрижен за неговата интима, това е незаконно, коментира Слави Трифонов.

Мен никой не може да ме спре, когато съм влюбен. Аз съм адски упорит любовник. Никой не може да ме спре да имам Недялко, обяви Трифонов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.02 2016 в 08:44

Не понасям Трифонов нито, като характер, нито, като водещ, но това, че е гей, не го вярвам!!!

09.02 2016 в 20:00

Чета, и не вярвам на очите си. Обиди по адрес на г-н Недялков - човек, който всички не познаваме и нямаме право да обиждаме, по адрес на великия български поет Недялко Йорданов и защо? Какви хора са ви отглеждали бе, как сте се пръкнали такива гнусни мазни хейтърчета? Айде, затваряйте си плювалниците и гледайте да постигнете нещо, дори бегло приближаващо се до постигнатите от тях. А Слави... надявам се да има Господ на небето, да го съди!

08.02 2016 в 15:04

На злата Недялкова круша - злия Славчов прът! Дано го изяде целия! Заслужи си го този слуга на Пеевски - с цялата гнусна помия, с която ни залива денонощно ПИК. Жалко за баща му Недялко Йорданов - кво ли е да имаш за син такова морално чудовище?!

05.02 2016 в 21:31

Славчо засрами се,колко хора омаскари за да правиш пари!Шоу - пародия.Лошите хора като теб лошо ги стига.
05.02 2016 в 17:59

Няма ли лекарства за този човек? Опростачи няколко поколения, слушам му щоуто, ами то е гнусно да се слуша те го предават на народа и деца гледат. Това е един изключително прост човек, а аномалии в поведението, ами има влиятелни хора, направете му забележка. Иначе по този начин той си вщрви към края.

05.02 2016 в 16:49

От кога Недялко Йорданов е фен на модела,,КОЙ,,с тази позиция,загуби обичта на хората с гражданска позиция и слезе на нивото на българските депутати.

05.02 2016 в 16:13

Нидялко, ....дай му бе!
Той те обича!!!
Не брой карамфилите, любовта е сляпа.

05.02 2016 в 15:55

Особено мнение.
Докато си мерите .... рейтингите, държавата загива. Това, тия дето сте допуснати, по един или друг начин от ченгетата, до позицията да бъдете известни и да разполагате с ресурси, колкото и да сте под средното ниво, все пак трябва да осъзнаете, че ваша е отговорността да мръдне страната напред, без да се налага болезнен и катастрофичен рестарт на системата. Не ми пука кой от вас е бил гей, посредствен поет, кариерист, връзкар или свързан с ДС (всички сте такива). Дайте всичко от себе си, до колкото ви е възможно, за нормализиране на обществото ни. Ще ви светна, не се изисква кой знае каква гениалност и талант, при положението, на което се радвате - притежавате връзки, комуникационни канали, информация, пари, известност и имате една проста задача - да заприличаме на нормално общество. Нали, не се налага да откривате топлата вода. Положителни примери дал Бог .... Виж, ако вие не направите нищо, тогава някой без ресурси, но с гениалност и талант, ще ви измете.
Личните ви кавги са възможно най-маловажното нещо в този момент.
Или някой в някое мазе е преценил, че така ще се размие дебата и ще се спечели време, за да продължим да битуваме в това удобно някому безвремие? Много "хитро" - принципните въпроси изместени от лични нападки. Само че въпроса не е дали иванчо или драганчо е по-голям мъж - това няма ама абсолютно никакво значение.

05.02 2016 в 15:21

Слави направи луд този тлъст "шопар" от отбора на ГРУХ :)) И ....този дърт педал , тръгнал да защитава олигофрена си !! Няма нищо общо с ИЦО не знам кой си ! Педали са всички ,които са срещу БУДА и ГРУХ. Ако някой е пожален ...то престъпления ,схеми...За ПИК помията е хранителна среда ,като за всяко прасе. Сблъсъкът идва по друга линия ... Слави е срещу БУДА и ДОГАН , това капитализира нещата. Обратното квичене е силно ,защото с малко пародия ..Слави може да матира "медиите на ГРУХ". Те се оказаха много уязвими на "хумор". навремето и БКП ..гонеше за вицове :)

05.02 2016 в 13:49

Всичко е заради референдума - атаките продължават , и ще стават по-гнусни..