Започва поредният "Театрален уикенд в Сатиричния театър"

ОFFNews 31 януари 2017 в 13:17 4046 0

През месец февруари Сатиричен театър "Алеко Константинов" предлага на най-запалените почитатели на Мелпомена поредният "Театрален уикенд в Сатиричния театър".

Зрителите ще имат възможност да гледат три комедии в три последователни вечери срещу три билета на обща стойност 15 лева. Това са комедиите:

Bella Donna – 10.02. (петък)

Какъв е срокът на годност на мъжете и какво се случва след като той изтече? Това ще разберем в криминалната комедия „Bella Donna” с участието на Нона Йотова, Кирил Ефремов, Милена Аврамова, Роберт Янакиев.

Злополучно криминале – 11.02. (събота)

По време на представление може да се обърка всичко – от преждевременно вдигнатата завеса до поредицата сценични гафове, които актьорите и техническите служби самоотвержено се опитват да прикрият. В поредицата комедийни ситуации ще видим Мартин Каров, Стефан Щерев-Чечо, Полин Лалова, Тодор Близнаков и другите звезди на Сатирата.

Лъжци по неволя – 12.02. (неделя) 

Точно на Бъдни вечер полицаите Гобъл и Блънт – в ролите ще видим Николай Урумов и Михаил Сървански, са натоварени със сложната задача да съобщят на възрастна семейна двойка, че дъщеря им е загинала в катастрофа…Като всяка коледна история и тази в майсторски написания фарс на Антъни Нийлсън настроението е приповдигнато, а краят е щастлив. В ролите ще видим още Мария Статулова, Мартина Вачкова, Александра Сърчаджиева.

Началният част на всички спектакли е 19:30.

Билети може да закупите онлайн тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови