Танцът еволюира в спектакъла VS Life 4

ОFFNews 26 май 2016 в 15:42 3291 0

За четвърта поредна година VS DANCE, едно от най-големите танцови студиа в България, ще постави своя годишен спектакъл. Събитието ще премине под надслов „Evolution of Dance“ и ще се състои на 16 юни на сцената на Младежкия театър в София.

Спектакълът ще разкаже вълнуващата история за мечтите, трудностите и триумфа на танцуващия човек. Артистичен директор на шоуто е Виктория Димитрова – Goldy. В ролята на разказвач ще влезе Асен Кукушев, а за музиката ще се погрижат Светлин Къслев и T.H.A.

На сцената ще видим ученици и преподаватели на студиото, а специални гости ще бъдат Веси Бонева и Иван Радуловски.

Най-чаканото VS DANCE събитие има за цел да представи прогреса на танцьорите на студиото за последната учебна година. Сред тях са и стипендиантите от първия прием на VS Academy, които ще покажат какво са научили през интензивния си курс на обучение. Най-добре представилият се ученик в спектакъла също ще стане част от VS Academy с годишна танцова стипендия.

Само за един уикенд повече от половината билети за шоуто бяха разпродадени, а останалите могат да се закупят от залата на VS DANCE в София на бул. "Витоша" 91.

VS Dance e танцово общество от талантливи и позитивни млади хора. Основано е от Виктория Димитрова-Goldy през 2011 г. То има за цел да развива танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес. Studio VS Dance е една от най-модерните и просторни танцови студиа в София и е профилирано за улични танци и съвременни техники. В студиото се обучават талантите на VS – състезатели, хореографи и артисти.

Преподавателите на VS Dance често получават покани за съдии на редица хип-хоп мероприятия и вземат участие в различни семинари и събития, като ОnFest, Fanta Dance Festival, Sofia Dance Week и други. Екипът на VS е работил с артисти от родната и световната сцена, сред които Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Аlex P, Camorata, 100 Kila, Santra, Графа, Спенс, Део и др. VS Dance e мажоретен състав на БК Левски и отборът по американски футбол „Софийските мечки“, както и официален балет на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови