Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

"Стар Трек" се завръща по телевизията от 2017 г.

OFFNews 03 ноември 2015 в 18:29 3360 0

Поредицата "Стар Трек" се завръща с нови телевизионни серии от 2017 година по CBS.

В новината обаче има малка уловка - само първият епизод ще бъде излъчен по телевизионния канал, всички следващи ще бъдат пускани в платената видео платформа "CBS All Access", която струва 6 долара на месец. В нея освен новите епизоди са достъпни и всички стари такива.

Напоследък мярката за платени интернет платформи на телевизиите става все по-популярна, тъй като това е нов начин за печелене на пари, а статистиката сочи, че рейтингите на продукциите не падат. 

Феновете на поредицата обаче надали се интересуват от това, ами искат да знаят кой ще режисира сериала, кой ще е сценарист, кога ще се развива действието, в колко епизода, кои актьори ще участват в него и т.н. Засега обаче отговори нямаме. Знае се само че първият епизод ще излезе през януари 2017 г., а Алекс Курцман, който е съавтор и продуцент на последните филми по "Стар Трек" в кината, ще е главен продуцент. 

"Чисто новият "Стар Трек" ще представи непознати герои, търсещи приказни нови светове и цивилизации на фона на драматичните съвременни теми в нашия свят, което винаги е било запазена марка на поредицата от началото ѝ през 1966 г.", казва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews