"Star Wars in Concert" идва в София през 2016-та

OFFNews 01 юли 2015 в 11:17 4333 0

Българската публика ще има невероятното удоволствие да гледа най-грандиозното музикално и филмово шоу в света – STAR WARS: Концертът. Мащабната продукция пристига у нас на 21-ви май 2016, а домакин ще бъде столичната Арена Армеец.

Какво да очаквате от шоуто? Всичко, което би искал да види и чуе един истински фен на легендарната поредица.

Оригиналната музика на Джон Уилямс изпълнена на живо от симфоничен оркестър и хор, на фона на специален монтаж, дело на LUCASFILM, с кадри от шестте оригинални филма от поредицата съчетани с изключително светлинно, лазерно и огнено шоу.

„Създаването на музиката за филмите от поредицата "Star Wars" беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми и съм изключително щастлив от предоставената ми възможност да подбера темите и да адаптирам музиката си за Star Wars in Concert. Гениалният монтаж на хората в LUCASFILM, които подбраха най-подходящите кадри от шестте филма, следвайки всяка моя нота, прави изживяването задължително за всеки фен на Междузвездни войни. Просто трябва да го видите на живо!“, споделя Джон Уилямс, а Джордж Лукас добавя:

„Взехме основната тема на Star Wars, Джон я преправи малко, сглоби няколко нови елемента и започнахме да монтираме кадри от филмите спрямо тази музика. Преди да се усетим вече имахме час и половинa зрелище. Тук всичко се случва заради музиката, всеки кадър попада на точната нота, а не обратното.“

Билетите за „STAR WARS in Concert” тръгват в продажба от днес, 1-ви юли! Първите 500 билета са на промоционална цена. Деца до 7 години влизат безплатно, а деца до 12 години ползват 50% отстъпка със специален детски билет.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За и против Гей парада