Спечелете билети за финала на Фестивала на комедията на 10 октомври

ОFFNews 09 октомври 2015 в 18:01 3445 4

Вторият фестивал на комедията в България завършва с гръм и трясък тази събота от 21:30 в "Студио 5" в НДК.

По този случай OFFNews и организаторите на фестивала от Comedy.bg предлагат на двама от вас по два билета за събитието. Само трябва да отговорите на въпроса - комедианти от колко страни взеха участие в тазгодишния фестивал?

Напишете верния отговор като коментар под Фейсбук поста, свързан с новината, или под самата новина в сайта, като оставите своята електронна поща заедно с коментара. Срокът е до утре в 17:00 часа, като ще ги обявим във сайта и ще се свържем с тях.

Но какво ви очаква в събота вечерта? Ще бъдат раздадени Годишните комедийни награди на Comedy.bg, съпроводени с най-доброто от фестивала, битка между комедиантите (т.нар. роуст) и невероятно забавни речи не само на спечелилите награда, но и на загубилите сред номинираните.

Наградите са в категории Комедиант на годината, Open mic-ер на годината, Комедиен дебют на годината, самоирония на годината и други.

Всеки един от комедиантите се е готвил изключително дълго за това шоу. Ако искате да видите как хвърчат глави в уникална за България роуст комедийната битка, елате в НДК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови