Шпионските игри на Брад Пит и Марион Котияр (трейлър)

ОFFNews Последна промяна на 05 октомври 2016 в 17:29 12921 2

Кадър от "Съюзени".

Страст, шпионски заговори и напрегнат екшън оплитат героите на Брад Пит и Марион Котияр в новия филм на признатия режисьор Робърт Земекис - „Съюзени“.

Лентата разказва историята на шпионина Макс Ватан (Пит), който през 1942 г. среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка. Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време, в което се срещат, и на ролята, която заемат в него - и двамата са шпиони.

Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А истината е, че шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта. Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и веднъж отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи... Или може би е тест от страна на британското разузнаване?

Продуцент на „Съюзени“ е Греъм Кинг. Във филма ще видим още Лизи Каплан („Зрителна измама 2“, „Интервюто“) и Матю Гууд („Игра на кодове“, „Добрата съпруга“, „Имението Даунтън“). „Съюзени“ излиза в кината на 2 декември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови