Резиденция Баба - в двора като на село (програма)

ОFFNews 28 април 2015 в 13:30 2763 0

Кои са начините да донесем селото в града и част от добрата страна на града да занесем на село? Нужно ли е да противопоставяме селото на града, а просто да се доверим на взаимната провокация в тези два напълно различни, но "любопитни" един за друг начини на живот?

Това са само част от въпросите, които са в основата на приключението "Резиденция Баба". Отговорите ще получите на едно различно събитие - "Резиденция Баба в двора".

В продължение на няколко дни до 30 април, дворът на организаторите в София ще е отворен за гости, които ще могат да свършат по нещо малко с аромат на село.

"Докато прекопаваме, садим или декорираме градината ще ти разкажем много любопитни и малко известни неща както за българското село, така и за самaта "Резиденция Баба", пишат от "Фабрика за идеи".

Програмата ще завърши на 30 април с градинско парти с музика, истории и песни от автентичния и не чак толкова автентичен фолклор.

"Знаем, че се изкушаваш и обмисляш да кандидатстваш, затова ела в някой от посочените дни и се убеди напълно, че това лято е твоето селско лято. А и крайният срок за кандидатсване е съвесем близо, нали помниш - 4 май. Чакаме те, няма време за губене.

Програма:

- Всеки ден от 11:00 до 13:00 часа - дискусии за развитието на социално-предприемачески идеи в българските села;
- 28 април (вторник) – от 12:00 до 15:00 часа - градинско разкрасяване. Приемат се разсади от всякакъв вид;
- 29 април (сряда) – от 12:00 до 15:00 часа - сладки приказки в градината и отново малко „селска“ работа; 
- 30 април (четвъртък) – от 12:00 до 15:00 часа - следобедно месене на хляб, последвано от градско-градинско парти в облагородения двор на Фабриката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови