Рашидов: Само платени няма да харесат Ларгото

"Неплатените и мечтаещи протестъри като мен остаряха"

ОFFNews 13 април 2016 в 20:36 4634 3

Вежди Рашидов.

Министърът на културата Вежди Рашидов заяви пред БНТ, че Ларгото и останалите проекти на Министерството на културата се харесват на повечето българи, освен на малка част протестъри, на които им се плаща да викат по медиите.

"Аз мога един списък да ти дам на имената, които няма да го харесат, защото на тях така им е платено. Неплатените и мечтаещи протестъри като мен остаряха", каза Рашидов и допълни, че му е тъжно да слуша как някакви  хора, които не са посадили и едно дърво, го плюят.

Той каза, че не се ядосва от приказките на никому неизвестни хора и ще приеме критика само от известни личности като Радичков или Антон Дончев, Светлин Русев, Камен Донев, Теди Москов.

Той съобщи, че Ларгото ще бъде открито на 20 април, като на церемонията ще присъства лично президентът на "Лувъра". 

Рашидов заяви, че с музея е подписано ново 5-годишно споразумение, което не се различава от предишното, по време на което страната ни показа своите тракийски съкровища.

"В момента има интерес да покажем голяма изложба в Лувъра – 9-ти – 13-ти век българските царе. “Ние сме много талантлив народ и проклет народ едновременно", каза министърът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!