Последни новини за концерта на Cannibal Corpse

ОFFNews 22 юли 2015 в 15:29 2016 0

Тази събота, 25 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5 ще се състои концерта на Cannibal Corpse, подкрепени от родните любимци Urban Grey и сензацията Warscum.

Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последният тринадесети албум на метъл иконите, озаглавен "A Skeletal Domain". Освен композиции от него ще чуем и видим и най-доброто от бандата.

Входа на клуба ще бъде отворен в 19:00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто.

Групите ще излязат при следната поредност:

- 20.00 часа Warscum; 
- 20.45 часа Urban Grey;
- 21.45 часа Cannibal Corpse;
- 23:15 часа – вероятен край на шоуто.

Екипът на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява, напомнят организаторите.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване.

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Пушенето в клуба е абсолютно забранено, това може да става извън него. Лицата нарушители, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета.

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като отдавна се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети за всички наши събития в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

Все още има билети, които са на цена от 40 лева. Ако останат и има налични в деня на събитието и на място в клуба те ще са на цена от 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови