Обявиха кога излиза новият сезон на "Игра на тронове"

OFFNews 08 януари 2016 в 18:07 12918 0

Вчера късно вечерта българско време телевизионният канал HBO, който продуцира и излъчва хитовата поредица "Игра на тронове", публикува снимка, в която е изписана датата - 4.24.2016 г. (бел. ред. - американците поставят месеца преди деня при изписването на дати).

Това значи само едно - първи епизод от шести сезон на сериала ще излезе в неделя, 24 април, в 21:00 часа щатско време, около 4-5 сутринта българско.

Досега на голяма част от феновете им беше лесно да знаят какво ще се случва в новите сезони (в повечето случаи), тъй като те се базираха на книгите на Джордж Мартин от поредицата "Песен за огън и лед", първата от които носи името "Игра на тронове". И докато тези, които ги бяха чели, знаеха какво ще става в епизодите в общи линии, тъй като все пак имаше малки творчески промени, то мистерията сега е пълна.

Това е така, тъй като 6-и сезон предстои да излезе преди шестата книга - "Ветровете на зимата", както съобщи самият автор. Така на тъмно са всички почитатели на Вестерос, а въпросите около съдбата на любимите персонажи на милиони хора остават без отговор - ще живее или ще умре Джон Сняг (или и двете), мъртъв ли е наистина Станис Баратеон, повежда ли Денерис нова дотракска орда, ще успее ли Джора Мормон поне да я целуне и да умре щастлив и още много, много въпросителни от други сюжетни нишки.


Засега около новия сезон на най-пиратствания сериал в историята на интернета се знаят малко неща, а те са - снима се в Македония, Хърватия, Испания и Ирландия, в него ще има голям брой ретроспективни сцени (което пречи да се разбере дали Джон Сняг и др. персонажи, наети за новия сезон, ще продължат да живеят или ще участват именно в тези проблясъци от миналото), ще видим повече членове на семействата Грейджой и Тарли, както и какво се случва с Бран Старк (тъй като в пети сезон от него нямаше почти никаква следа).

Общо взето не се знае нищо конкретно, но тепърва предстои малки късчета информация да излизат в пространството, които феновете жадно ще улавят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews