Музикални изненади преди концерта на Bon Jovi

18 януари 2013 в 16:44 2091 0

Бон Джоуви с концерт у нас на 14 май.
Бон Джоуви с концерт у нас на 14 май.

Организаторите на концерта на Bon Jovi у нас подготвят специални изненади за българските фенове на групата.

 От "Болкън Ентъртейнмънт" и мениджмънта на Bon Jovi са решили да запалят еуфорията няколко месеца преди рок бандата да пристигне в България.

Специално за случая ще бъде организирана поредица от караоке партита в клуб "Rock It".

В тях ще могат да вземат участие всички почитатели на Bon Jovi.

Караоке предизвикателствата ще започнат от 29 януари и ще се провеждат веднъж месечно във вторник, а през април най-добрите певци ще застанат един срещу друг на финалната битка, за да излъчат големия победител, който ще гледа шоуто от т. нар. "Диамантена зона".

На фейсбук страницата на фен клуба на BON JOVI у нас пък почитателите ще могат да публикуват снимки от свои колекции на дрехи, значки, списания, плакати, снимки или аудиокасети.

По повод предстоящия празник на влюбените пък се организира и специално парти в клуб "Rock It". Ще се раздават подаръци, а любовните пожелания ще бъдат отправени лично от Джон Бон Джоуви.

Bon Jovi ще изнесат концерт в България на 14 май 2013 г.

Концертът ще бъде част от европейското турне на групата.

Под мотото “Because We Can” в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Ще бъдат изпълнени и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който ще излезе през март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!