Лили Иванова раздава автографи с пожелание за оставка

OFFNews 26 декември 2013 в 10:41 5245 0

Лили Иванова

Снимка БГНЕС, архив

Лили Иванова

Примата на българската поп музика имала намерение да подкрепи антиправителствения протест, който ще се проведе днес в София.

Това съобщи един от организаторите на събитието във Фейсбук Цветозар Вълков. 

Тази сутрин на телефона му позвънила жена, която се представила за близка приятелка на българската прима. Тя попитала дали организаторите имали против Лили Иванова да дойде на Орлов мост в 14.00 часа, за когато е планиран протестът. 

"Лили Иванова ще подкрепи днешния протест на редовните демонстранти на Орлов мост между 14 и 14 и 30. Току-що ми се обадиха да питат дали имам против да дойде и раздава автографи с пожелания ''оставка''. Отговорих, че е добре дошла, дано пак няма сърдити", написа в социалната мрежа Вълков, който е едно от лицата на протеста. 

Към момента не е ясно дали става въпрос за шега и присъствието на Лили Иванова на протеста не е потвърдено.

В София днес ще се проведат два протеста, които ще се слеят. Към традиционния антиправителствен протест ще се присъединят българи от чужбина. Участие в протеста в групата във Фейсбук са заявили 3 800 души. 

В призива за протест се казва:

"Където и да ходим, винаги се връщаме. Защото сме граждани на света, но сме родени в България. Само тази страна наричаме "Родина". Сега, по Коледа, се връщат нашите деца, родители, роднини, приятелите ни от чужбина. Прибират се у дома. Сега, по Коледа, празнуваме със семействата си. България е общия ни дом. Сънародниците ни са нашето голямо семейство. През лятото площадът беше много малък за всички..., които излязоха навън от любов към дома и семейството. Излязоха, защото искат бъдеще, перспективи и добър живот в родината си. Каним ви отново, всички заедно. Млади, възрастни, студенти, работещи, пенсионери, всички ние и завърналите се у дома емигранти, да се съберем на площада, на голяма "семейна" среща в името на общото ни бъдеще, в единственото място, което наричаме "Родина". Защото семействата трябва да бъдат заедно в добро и лошо, в битки и успехи. Защото обичаме България. На 26 декември от 14:00 часа на Орлов Мост
Заедно за страната ни.

Нали по Коледа стават чудеса? :)

Организарайте протест във вашия град или се присъедините към едно от събиятата, ако вече има организиран такъв. Свържете се с нас за помощ при организацията и координирането."   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки