Култура под карантина: Театър 'Възраждане' с втора постановка онлайн

Може да гледате 'Ало, ало' днес от 19.00 часа

OFFNews Последна промяна на 14 март 2020 в 16:12 5594 0

Театър Възраждане ще излъчи онлайн постановката „Ало, ало“ днес от 19.00 часа тук.

Излъчването, което осъществява STREAMER.BG, можете да гледате безплатно или с билети от:
- 1 лев;
- 10 лв.;
- 50 лв.(за първи балкон) ????, които може да закупите тук - https://bit.ly/38R08t0  от URBO

Публиката ще се срещне с любимите си герои от сериала Ало, ало: Рене, лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга и решителната Мишел.

Какво ли не се е случвало на човек по време на Втората световна война в съжителство с „откачени” нацисти и под наблюдението на “активните” дейци на френската съпротива. Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Персонажите сякаш са родени, за да забавляват и очароват.

Малко хора знаят, че пиесата „Ало, ало!” е писана преди сценария на филма, който според някои класации е най-продаваният сериал в света.

„…Това е моят ресторант. Сега той е отворен. Засега всичко изглежда мирно и тихо, но скоро тук ще се напълни с немци, с които трябва да съм мил; ще се появи жена ми, с която трябва да съм мил и сервитьорките Мими и Ивет, с които обичам да съм мил.”

Превод: Златна Костова

Режисьор: Роберт Янакиев
Сценография: Невена Белева
Участват: Ивет Радулова, Свежен Младенов, Донка Аврамова - Бочева, Анатоли Лазаров, Мариана Жикич, Мира Върбанова, Георги Златарев, Христо Ботев Станчев, Лили Шомова, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев, Ивайло Добрев, Виттория Николова, Боян Младенов, Мира Върбанова

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови