Кои са най-лошите филми и актьори на 2015 г.

OFFNews 28 февруари 2016 в 17:40 18275 0

Снимка The Associated Press

Главните актьори в "Петдесет нюанса сиво".

Ден преди връчването на наградите "Оскар" бяха раздадени наградите за най-лоши филми и актьори - "Златна малинка", предадоха световните медии.

С най-много антинагради - цели 5, си отиде филмът "Петдесет нюанса сиво" по едноименната еротична книга на Е. Л. Джеймс.

Той спечели приза за най-лош филм, най-лош сценарий, най-лош актьор - Джейми Дорнан, най-лоша актриса - Дакота Джонсън, както и най-лоша екранна комбина.

"Фантастичната четворка" също взе наградата за най-лош филм, както и за ай-лош римейк или продължение и за най-лош режисьор - Джош Транк.

Кейли Куоко спечели наградата за най-лоша актриса в поддържаща роля за "Алвин и чипоносковците: Голямото чипоключение", а Еди Редмейн - приза за най-лош актьор в поддържаща роля за "Възходът на Юпитер".

От миналата година "Златна малинка" се присъжда и в категорията "Спасител". С нея се почитат предишни носители на антиотличията, които наскоро са получили ласкави отзиви за работата си. Тази година приза спечели Силвестър Сталоун, който е номиниран за "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля за "Крийд: Сърце на шампион".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови